Тези забележителни свойства ги превръщат в идеалният инструмент за доста

...
Тези забележителни свойства ги превръщат в идеалният инструмент за доста
Коментари Харесай

Ще Ни Черпите За Това! Тя Наряза Дамската Превръзка И Животът В Дома Се Превърна В Рай! Наистина Безценно!

Тези забележителни свойства ги трансформират в идеалният инструмент за много разнообразни различни използва. И най-хубавото е, че бихте могли да ги купите съвсем на всички места. Знаете ли, че бихте могли дори да ги купувате поединично на цени на едро в локалния супермаркет? След като разберете какво можете да извършите с тях, най-вероятно ще купувате повече от тези дамски превръзки.

1. Използвайте ги за покриване и отбрана на рани.

Ние не може да носим на всички места с нас и от самото начало комплекта за първа здравна помощ, нали? Но, в случай че носите един с вас, тогава е нужно да добавите няколко дамски превръзки в него и някаква лента. Това е по този начин, защото те са идеални за прекъсване на кървотечението посредством лек напън върху дребни или огромни рани. Така че, в случай че не разполагате с уместно здравно съоръжение и принадлежности, или вашите медицински превръзки са били нечисти – тогава тези дамски превръзки и лента ще ви свършат работа, може би даже по-добре от медицинските. Това е по този начин, тъй като дамските превръзки всмукват по-добре от санитарните. Вие също би трябвало да знаете, че можете да нанесете на повърхността на дамската превръзка задоволително количество лекарствен мас, който може да предотврати замърсяване и това ще форсира процеса на излекуване.

Просто поставете дамска превръзка върху раната си и я закрепете с лента. Не я пристягайте мощно, с цел да може раната да е предпазена и в същото време кръвта да циркулира свободно. Така че, в случай че сте излезли да се пързаляте с кънки, на туризъм или се занимавате с различен тип физическа интензивност, тогава би трябвало постоянно да имате на разположение дамска превръзка с вас и някаква лента.

2. Използвайте ги за пречистване на мръсна вода преди да я сварите за пиянство.

Знаете ли, че бихте могли да употребявате дамските превръзки и като филтър за вода? Понякога, в случай че сте в някаква обезверена обстановка, в която сте принудени да пиете вода от източник, за който мислите, че е нечист, можете да употребявате тези превръзки. Това е по този начин, тъй като варенето единствено по себе си не е задоволително, с цел да направи водата безвредна за пиянство. Така че, в случай че сте принудени да пиете вода от потоци и други естествени източници, можете да намалите риска от консумация на нездравословни съставки благодарение на дамска превръзка, употребена като филтър за вода.

Ето какво е належащо да извършите – преди всичко, би трябвало да напълните огромен съд с „ вода “. След това, би трябвало да разопъковате една безароматна дамска превръзка и да я поставите върху гърлото на съда за вода. Трябва да закрепите дамската превръзка компактно с помоща на някаква лента, връзка или нещо, което може да се употребява, с цел да се закрепи превръзката. Сега, когато изливате водата, дамската превръзка ще филтрира всичкия прахуляк, камъчета и даже някои метали от водата. Е, вие би трябвало да знаете, че този способ за пречистване не е 100% ефикасен и при него от водата не могат да се отстранен всички нездравословни съставки и бактерии, само че въпреки всичко значително ще филтрира водата. Трябва да знаете, че тази техника на пречистване може да избави живота на доста хора. Така че, в случай че сте в безизходна позиция, тогава несъмнено би трябвало да опитате тази елементарен трик за пречистване.

3. Използвайте ги за евтини подложки при гримиране.

Можете да употребявате дамските превръзки като евтини пачове за очи при гримиране. Доста дами по света употребяват подложки за предотвратяване на околоочния силует при гримиране, когато не желаят техните сенки за очи да се разнесат на всички места по лицето, изключително под очите им. Но, вие към този момент знаете защо приказвам, нали? Така че, в случай че желаете да си извършите евтини подложки от дамска превръзка, тогава би трябвало да употребявате тънки превръзки и чорапогащи. Ето какво би трябвало да извършите – просто ги срежете на 3 идентични елементи. След това, вземете едно от частите, отлепете защитната лента и залепете парчето на гърба на ръката си – за да се понижи лепкавостта за идната стъпка. Необходимо е да залепваме единствено част от подложката върху бузите си, тъкмо под очите – останалата част от подложката би трябвало да стърчи. И ето вие към този момент имате собственоръчно направена поставка за гримиране. Всичко зависи от това какъв брой огромна поставка желаете да получите – можете да извършите от 2 до 4 евтини пача (подложки) за очи от всяка дамска превръзка. Споделете този трик с приятелите и фамилията си.

4. Използвайте ги за поникване на семена от фасул или люцерна.

знаете ли, че можете да употребявате дамските превръзки за поникване на семена от фасул и люцерна? Необходимо е да се накисне подложката с вода до цялостния й потенциал, и да се постави в стъклен буркан, който е в легнало състояние. След това, би трябвало да наръсите семената на кълновете, които желаете да израстат. Можете да поставите този буркан покрай безоблачен прозорец и след известно време ще поникнат вкусни дребни кълнове, които бихте могли да употребявате в обичаните си ястия.

5. Използвайте ги за разчистване.

Тези дребни дамски превръзки също действат като неразрушима хартиена забрадка. Така че, те работят отлично като забрадка за разчистване с дребен размер и за еднократна приложимост. Дори е по-добре, в случай че намерите превръзки, които съдържат сода за самун в тях. Ето какво би трябвало да извършите: първо, в случай че имате една мръсна микровълнова печка – би трябвало да накиснете една дамска превръзка в малко вода и да загреете мократа поставка в микровълновата за към 1 минута. Това разтваря и омекотява нечистотиите във вътрешността и по стените на микровълновата печка. Можете да употребявате една единствена дамска превръзка, с цел да изтриете цялата нечистотия от стените й. Повторете процеса, в случай че е належащо.

Също по този начин би трябвало да знаете, че бихте могли да употребявате дамски превръзки, за разчистване на петната от храна и за обезвреждане на неприятната миризма в хладилника. И, позволете ми да кажа това още веднъж – дамските превръзки със сода за самун са идеални за обезвреждане на неприятната миризма в хладилника.

6. Използвайте ги срещу изпотяване.

Можете да употребявате дамските превръзки като комфортна, премахваща неприятните миризми, еднократна подложки за обувки. Всичко, което би трябвало да извършите е да ги поставите в обувките си, преди да ги обуете. Това е превъзходен метод да се отървете от неприятната миризма, ако краката ви постоянно се запотяват. Можете да употребявате тези превръзки и като лесноизползваеми подложки срещу изпотяване за подмишници. Просто би трябвало да ги пъхнете под ризата си, отвътре на мишниците си. И, когато те се напоят, можете да ги замените с нови. Или, в случай че сте малък на растеж, можете да употребявате 1 превръзка и за двете мишници – просто я срежете на половина. Можете да извършите този трик, в случай че носите публично облекло и се изпотите. Това е доста потребно, тъй като превръзката няма да се забележи под няколкото пласта облекла.

Знаете ли, че бихте могли да употребявате тези дамски превръзки и като лента за челото срещу изпотяване при носене на каска? Известният водач от Формула 1 Нико Розберг употребява превръзки, като ги носи под шлема си, с цел да попиват потта. Най-известните фешън стилисти също употребяват превръзки вътре в облеклата при фотосесии за абсорбиране на потта от подмишниците.

7. Използвайте ги като подплънки за гърди.

Тези извънредно потребни дамски превръзки също са доста ефикасни, в случай че кърмите и имате комплекси за дребни гърди. Така че, не харчете пари за подплънки за гърди. Ето какво би трябвало да извършите – просто срежете на две половини дамска превръзка и я залепете в сутиена си с лепилото на гърба. Така ще изглеждате отлично.

Ние в действителност се надяваме тази публикация да ви хареса и не забравяйте да я споделите с приятелите и фамилията си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР