Тези ТИР-ове бяха проба за тези, които изпращат отпадъци у

...
Тези ТИР-ове бяха проба за тези, които изпращат отпадъци у
Коментари Харесай

Екоминистър Димитров с коментар за заловената голяма пратка отпадъци на Капитан Андреево

Тези ТИР-ове бяха проба за тези, които изпращат боклуци у нас. Хубаво е, че митничарите са подготвени по отношение на контрабандата на отпадък и заловиха пратката. Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия министърът на околната среда и водите Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и.

Припомняме, че през вчерашния ден бяха хванати 137 тона пластмасови и железни боклуци на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Капитан Андреево ".

137 тона пластмасови и железни боклуци задържаха на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево

"Операцията е доста сполучлива. Митничарите, заловили пратката боклуци, са били скоро на образование в София ", разкри министърът на околната среда и водите.

"Фирма в България е била адресат на пратката отпадък. Сигурно и водачите не са знаели какво придвижват ", разяснява Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и.

"За водата и отпадъците трябвало ли е да се чака 10 години, с цел да дойда аз в този момент да оправям. Някъде пущам вода на земеделците, тъй като има, хората ми се сърдят. В други градове е противоположното ", разкри екоминистърът.

"Докато трае този мандат ще има вода за пиянство на всички жители. Проблемът е за идващия мандат ", сподели Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и.

"Перник има 15-16 милиона кубика вода за прилагане. Ако се употребява на режим, то ще има до другата зима. Сега в Перник се харчи доста повече вода от предходната година по това време без режим ", заяви министърът.

Кражба на вода е открита в Перник

"Всеки ден скърбя, че съм министър. Плащам си от джоба за нови тв приемници и компютри. Омръзна ми да се боря с хора, които вадят пари. Има дни, в които не ми се върви на работа и не ми се живее. Повечето хора в Министерство на околната среда и водите са по този начин ", съобщи Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и.

Министърът на околната среда и водите разкри, че няма да разреши някой да му диктува дейности, а по тази причина си има министър председател.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР