Тези средства са наистина много ефективни и дават отлични резултати!

...
Тези средства са наистина много ефективни и дават отлични резултати!
Коментари Харесай

3 ефективни начина за премахване на деформацията на палеца

Тези средства са в действителност доста ефикасни и дават отлични резултати!

Бурситът е деформация на позицията на палеца, като предлагаме тези 3 елементарни, само че много ефективни средства, които можете да извършите вкъщи.

Смес от йод и аспирин

Вземете 6 таблетки аспирин, стрийте ги и ги разбъркайте с 12 мл йод. Опитайте се да смесите съставките добре, тъй че да се получи хомогенна примес, след което можете да я нанесете без проблеми.

Препоръчително е това лекарство да се употребява вечер преди лягане и да се нанесе с лек масаж. Не забравяйте, че когато оказвате огромен напън върху ставата, това може да причини много остра болежка.

Препоръчва се тази примес да се употребява толкоз пъти, колкото е належащо. Болката постепенно ще изчезне и формата на пръста ще се върне към естественото.

Паста от дафинови листа

Вземете 50 грама дафинови листа и ги сложете в стъклен съд, по-късно ги залейте със алкохол, докато не бъдат изцяло покрити с него, и оставете сместа да се накисва в продължение на 2 седмици на изсъхнало, мрачно място.

След това поставете тази примес в блендер и разбийте до кремообразна паста, която би трябвало да се нанася всяка вечер върху мъчителната става.

Ще почувствате подобрение неотложно, тъй като благодарение на спирта болката ще изчезне, а от друга страна, костта последователно ще намалее, в случай че постоянно прилагате това лекарство.

Йод и лимон

Смесете лимоновия сок с малко количество йод, нанесете го върху възпалената кост и оставете сместа да работи към 30 минути. Трябва да вършиме това два пъти дневно, така че резултатите да са оптимални.

Други препоръки

Сменяйте редовно обувките си и се пробвайте да ходите боси по пода: потреблението на високи токчета е главната причина за появяването на бурсит. Препоръчително е да се носят удобни обувки с невисок ток. Ходенето боси по неравни повърхности (земя, трева, камъчета) ще подтиква кръвообращението и ще укрепи засегнатата става.

Извършвайте постоянен масаж и извършения: масажът освен облекчава болката, която усещате, но и усъвършенства кръвообращението. Можете да употребявате кокосово или бадемово масло за по-добър резултат.

Вижте още: При нежелано окосмяване по лицето използвайте този елементарен метод

По сходен метод, упражненията облекчават болката и стопират растежа и деформацията на костта.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР