Тези мъже рядко имат достатъчно една жена: те са привлечени

...
Тези мъже рядко имат достатъчно една жена: те са привлечени
Коментари Харесай

Мъжете от тези 3 зодии са най-големите кръшкачи

Тези мъже рядко имат задоволително една жена: те са привлечени от всичко ново и непознато. Зад тези 3 знака от зодиака постоянно се крият повече от 2 брака, десетки разрушени сърца и деца от разнообразни дами. Работата е там, че те по природа са полигамни.

Стрелец
Стрелците са изобретателни и свободолюбиви персони, които не могат да бъдат прекомерно следени, само че също по този начин е непрактично и да им се разрешава всичко. Те са пристрастени към разнообразни планове, фантазии и дами. Жената на Стрелеца би трябвало да е толкоз необикновена, колкото и той, с цел да няма у него предпочитание да търси ентусиазъм другаде.
Не можете да задържите мъж Стрелец с благосъстояние или деца, само че в това време той няма да остави детето си, даже и да се раздели с майка му. Полигамията на Стрелеца го тласка към недомислени дейности и му пречи да живее с една и съща жена цялостен живот.
Такава им е природата - Стрелците са естествено полигамни.

Овен
За Овена завладяването на дамите постоянно се трансформира в спортно надпревари. Сред представителите на този знак има доста Дон Жуановци, които изчезват от живота на дамата незабавно щом я завладеят. В млада възраст Овните не се интересуват доста от възприятията на другите, а в по-зряла възраст даже тези, които са се оженили по обич, не стопират да се заглеждат по други дами. Овенът не е срещу няколко паралелни връзки.
Всичко е просто - за мъжете от тази зодия любовта е спорт.
Те са цинични във връзка с възприятията. Една жена би трябвало да бъде очарователна, мощна и грандиозна - такава, че Овенът да се опасява да не я загуби.

Водолей
Водолеят обича всякога, като за първи път. Той има вяра в чистотата на възприятията и искреността, тъй че не изпитва скрупули, когато ненадейно се увлече по друга жена. Във Водолея има задоволително нарцисизъм, с цел да сложи възприятията си преди всичко, тъй че той не счита за нужно да се тормози за тези на половинката си.

Полигамията на тези 3 зодии постоянно им изиграва жестока смешка: харесват разнообразни дами, влюбват се и си потеглят, а на 50 схващат, че са останали сами и никой не се нуждае от тях.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР