Тези, които успяха да прекарат възможно най-много време с бабите

...
Тези, които успяха да прекарат възможно най-много време с бабите
Коментари Харесай

Най-добрите баби според зодията. Има само три от тях!

Тези, които съумяха да прекарат допустимо най-вече време с бабите и дядовците си, са в действителност щастливи. Какво може да е по-добре, в сравнение с да се съберем голямо семейство на една маса и да прекараме топла, фамилна вечер?

Но бабите са разнообразни. Някои се отдават на внуците си без диря, други избират да не се разтварят в децата си.

Днес описваме кои баби съгласно зодия са най-всеотдайни за внуците си.

Водолей

Ако баба ви е Водолей, тогава ще се съгласите с нас, че сте необикновено късметлия! Никога не скучаеш с нея, тъй като в детска възраст ти споделя такива приказки, за които никой не е чувал. По-големи деца, баба-Водолей води до театри и музеи, развивайки интелектуално и културно равнище.

Тя даже се грижи за възрастните внуци и постоянно ще ви дава верния съвет. Водолей е баба, която знае по какъв начин да се приспособява към всяка възраст на внука си и да стане негов същински другар.

Близнаци

Баба-Близнаци учи внуци да бъдат смели, да не се опасяват от желанията си и да имат лична позиция за всичко. Тя живее в днешния ден и се пробва да вземе от живота всичко, което учи на околните си. Благодарение на този метод към живота, тя постоянно е в положително въодушевление. Тази баба не стои на едно място, и непрекъснато измисля нови хрумвания за внуците си.

Рак

Баба, родена под знака на зодиакалния рак, в действителност най-грижлива жена на света! Нейните внуци постоянно са нахранени и напоени, а вратата на къщата постоянно е отворена за родственици и другари. От ранна възраст Ракът отделя огромна част от времето си на околните си, а главната цел на живота й е да построи мощно семейство.

Първоначално тя е грижовна майка и брачна половинка и с появяването на внуците си, в сърцето й има още повече място. С такава баба няма да пропаднете!

Разбира се, знакът на зодиака не е единственото нещо, което въздейства на това каква баба ще станете (или станахте). Но, съгласете се, че има нещо в този хороскоп?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР