Тези езически вярвания в знаците на съдбата могат да украсят

...
Тези езически вярвания в знаците на съдбата могат да украсят
Коментари Харесай

Тъй рече шаманът…

Тези езически вярвания в знаците на ориста могат да украсят делниците ни.

Когато вървите по улицата и видите на земята перо, вземете го и си го занесете вкъщи. Можете да го окачите или да го сложите в малко декоративно съдче. То е пристигнало от небето. Дарено ви е от горната страна.

Събирайте камъни от реките. Те са богати на мощ и сила.

С всички сили се опитвайте да помагате на другите. Ако не можете да доставите наслада, най-малко не нанасяйте вреди.

Когато станете източник на благополучие за други човешки същества, вие самите ще сте щастливи. А в случай че сте източник на премеждия за другите, вие самите ще сте нещастни.

Поне един час дневно отделяйте за тишината. Тя ви е толкоз нужна, колкото и общуването.

Да обичаш е най-висшето умеене, което съществува на тази земя. Научете се да обичате всички, дори враговете си.

Не хвърляйте отпадък във водоемите. Никакъв. Духът на водата може да се разсърди. За да го умилостивите, във водата може да се хвърлят единствено хлебни трохи, мляко и дребни монети.

Свикнали сме да назоваваме предишното си „ златно ”, „ ех, златни бяха тези времена ”. Това е неточност. Много е значимо да се разбере, че всеки предстоящ ден в живота ни – това е златното ни време.

Няма съвършена вяра, нито религия. Няма и неприятни такива. Бог е един. Молете се на който желаете, само че помнете най-важните заповеди: живей по съвест, уважавай предците си, бит.

Давайте пари на малоимотните. Сумата не е значима. Важен е процесът.

Животът е демонски къс интервал от време. Не го профуквайте за псувни и сълзи, злословене и алкохол! Можете да творите положително, да раждате деца, да си почивате и да вършиме още куп приятни неща.

Ако обичаният човек ви се гневи, а вие не сте отговорни – прегърнете го и го дръжте крепко в прегръдките си до момента в който не се успокои.

Ако ми е зле на душата или сте тревожни просто попейте. Пейте каквото ви душа желае. Тя от време на време също желае да говори…

Не пийте. Изобщо не употребявайте алкохол. Алкохолът погубва организма, мозъка и душата. За да се отпуснете – има баня, с цел да се повеселите – песни, с цел да намерите общ език с някого – има чай, а за близко другарство с жена съществуват, в края на краищата, бонбоните.

Не съжалявайте за нищо. Всичко, което се случва, е по волята на Бог и всичко е за положително.

Не бива да вземате от земята камъни, които наподобяват на животни, без да извършите съответния обред. Можете без да знаете да си навлечете неволя. Ако въпреки всичко желаете да притежавате този камък, обърнете се към духа на притежателя на това място с молба да го и му направете приношение. След това покрийте камъка с бял плат.

Ако усещате, че сте в доста комплицирана обстановка, вдигнете високо ръката си и след това внезапно я отпуснете надолу като казвате „ да го вземат дяволите ”. После помислете още един път. Както е споделил Великият „ дори в случай че са те изяли отново имаш два изхода ”.

Когато дамата купува артикули, тя купува бъдещите дни на благополучие за фамилията си. Всеки пресен, хубав, узрял и прелестно ухаещ плод или зарзават – това е един ден на благополучен и спокоен живот в това семейство. Мъжът пък е задължен да обезпечи дамата парично, с цел да може да избере за фамилията най-качествените артикули. Семейство, в което икономисват средства за артикули, става оскъдно и нещастно. Икономиите от храна са икономии на благополучие за вашите най-близки хора.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР