Тези дни певицата Богдана Карадочева се оплака в медиите, че

...
Тези дни певицата Богдана Карадочева се оплака в медиите, че
Коментари Харесай

Катя Близнакова се нахвърли върху Богдана Карадочева: Богдана е милионерка, която по цяла нощ комарджийства

Тези дни певицата Богдана Карадочева се оплака в медиите, че не получава нито стотинка пенсия. „ Не получавам даже обществена пенсия, все едно не съм жител на тази страна. Но какво да върша? Ще се боря някак “, ожали се изпълнителката на „ Дано “.
Думите й обаче не бяха посрещнати със състрадание от нейни сътрудници. Изпълнителката на „ Лиляно моме “ Катя Близнакова е една от колежките на Богдана, която намерено се опълчва от нахалството на Карадочева. Близнакова изригна с ядосан коментар по отношение на последното изявление на своята колежка. „ Богдана има толкоз доста пари, че е смешно да се оплаква. Да, на всеки се поставя пенсия, но да сте чули Лили Иванова, която я хулят непрестанно, да се оплаква?!

Богдана все се жалва, а цялостен живот е била добре – и при комунизма, и по-късно. Смешно ми е такива думи да се изричат “, беснее Катя пред наш кореспондент.
„ Толкова хора от нашата колегия умряха в цялостна бедност и дума не споделиха. А тя, която има толкоз доста пари, седнала да се оплаква. Грозно е! Винаги е имала пари, въпреки всичко беше женена за един от хората на Бай Тошо. И най-после да седнеш да се жалваш, че не взимаш и стотинка от страната. Това ли ти е казусът? Излез и кажи, че си написала нова ария, нали си създател “, добавя тя.

Навремето всички реализатори работеха към Дирекция Музика, само че по стечения на събитията им трият години трудов стаж. „ Всички бяхме там на щат и са ни удържали от хонорарите за пенсия, а най-после излезе, че все едно в никакъв случай не сме работили. Много е гадно. Това е проблем на страната. Не съм чула някой различен да се оплаква. И ме нервира да го вършат хора, които очевидно са добре финансово. И вместо да се гордее с това и да оказва помощ и подарява пари на нуждаещи се, тръгнала да се жалва, че няма пенсия. Когато ние ходехме да пеем на Съюз на демократичните сили и на мен персонално са ми премръзвали бъбреците, Богданчето си разполагаше с кинти.

Лили е оплювана, изкарвали са я каква ли не, а тя в никакъв случай не е се е оплакала от нищо. Някога да сте я чули да споделя, че фолка са отговорни да няма участия?! А на Богдана и Васил Найденов все попфолкът им беше отговорен толкоз време! Изумена съм по какъв начин може да се жалваш, че не взимаш нито един лев от страната. И това милионерка, която по цяла нощ комарджийства по игралните зали. Когато имаш за игрални зали какво ти дреме за пенсията?! “, откровена е в изповедта си Близканова.

Тя е на мнение, че Богдана лежи на остаряла популярност и от мързел не прави нови песни. „ Значи няма потребност да твори, тъй като си има кинти, но що пък да не изиска и още от страната. Да, поставят й се, не го отхвърлям. Ама не й отива на ситуацията и на името, за което претендира, да се жалва. Плюс това на нея салоните в никакъв случай не са били цялостни. Пътувала съм с Мими Иванов и знам по какъв начин залите се пръскаха по шевовете, до момента в който при Богдана не беше така‘, спомня си Катя.Здравословни проблеми вкараха Йорданка Христова в болница, певицата претърпя неотложна операцияЙорданка Христова се отдръпна от сцената
Йорданка Христова претърпяла неотложна интервенция. Заради напр…Dec 10 2018vijti.com

Инфо: Блиц

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР