Тези дни Netflix пусна минисериала за суперзвездата на Неймар, oзаглавен

...
Тези дни Netflix пусна минисериала за суперзвездата на Неймар, oзаглавен
Коментари Харесай

Не е обичайна гледка: Меси празнува требъла пиян-залян

Тези дни " Netflix " пусна минисериала за суперзвездата на Неймар, oзаглавен " Неймар: Перфектният безпорядък " и един от акцентите, който почитатели и публицисти отличиха във кино лентата, е паметното напиване на бразилеца дружно с сътрудниците му в офанзива в Барселона и Луис Суарес.
Моментът на напиването на звездите настава през 2015 година, когато каталунският клуб печели Шампионска лига. Кадрите са ни показани от телефон, евентуално персоналният на Неймар, и на тях се вижда по какъв начин тримата танцуват, облечени са в костюми и идиотски шапки.
По този мотив Ви припомняме един различен миг, в който седемкратният притежател на " Златната топка " е увековечен под въздействието на съществено количество алкохол. Кадрите са от празнуването на каталунците през 2009 година, когато са спечелили златен требъл.

Аржентинецът е занимателен за гледане по какъв начин се олюлява на покрива на рейса, с който Барса прави шампионския си церемониал. После той взема микрофона и стартира да надъхва почитателите с заричане следващата година " блаугранас " отново да обере всички титли. Можете да видите момента след 10:30 минута на видеото.

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР