Тези дни една от най-обсъжданите светски новини у нас е

...
Тези дни една от най-обсъжданите светски новини у нас е
Коментари Харесай

Взрив! Анита Димитрова след раздялата с Рачков: Олекна ми!

Тези дни една от най-обсъжданите всемирски вести у нас е непредвидената предстояща разлъка на Димитър Рачков и Анита Димитрова. Двамата имат над 20 години разлика и това е повода крахът в връзките им да бе предстоящ още от първия ден. При все, че до момента го раздаваха бясно влюбени и сплотени обаче, вестта пристигна като гръм от ясното небе.

Пръв я удостовери Рачков, който метафизичен заключи, че хората се разделят всекидневно и това не е нищо извънредно. Здрави да сме, отсече комикът. Анита не беше взимала думата, само че ето, че и тя пожела да не остава по-назад. И призна нещо, което шашна мнозина.

" Олекна ми! С Митко взехме решението с цялостно единогласие и му поисквам единствено хубави моменти. Ние се опитахме, само че очевидно не сме един за различен ", сподели Димитрова, която сякаш била с другарски усеща към водещия, само че небрежно паряса всичките им общи фотоси от профилите си в нета.

Близки до някогашната към този момент двойка обаче разкриха, че свадите посред им нарастнали напоследък. И да, повода за това била възрастта, само че и темперамента им. Рачков от дълго време се слави като отегчителен и даже скучноват, когато е отвън сцената. Той предпочитал по-затворен и усамотен живот с Анита, до момента в който нея все по заведения за хранене и клубове я влечало.

" Не може да се живее единствено с препирни, нито пък с непрекъснати взаимни отстъпки. Омръзва ", разясняват източниците.

Тагове: Анита Димитрова Димитър Рачков Рачков Димитър Рачков и Анита Димитрова ресторанти клубове
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР