Тези дни бе открит нов производствен дефект в смартфоните iPhone

...
Тези дни бе открит нов производствен дефект в смартфоните iPhone
Коментари Харесай

Apple безплатно ще заменя дънната платка в дефектните iPhone 8

Тези дни бе открит нов индустриален недостатък в смарт телефоните iPhone 8. Бракуваните устройства са единици.

Apple съобщи, че „съвсем дребен процент“ от смарт телефоните iPhone 8 имат дънни платки с индустриален недостатък. В бракуваните модели се следят неприятни резултати като ненадейно рестартиране, неработещ екран и честа неспособност за включване на мобилното устройство. Корпорацията разгласи, че гратис ще ремонтира тези телефони в границите на новата стратегия iPhone 8 Logic Board Replacement Program .

Apple заяви в своя формален уебсайт, че единствено единици смарт телефони с дефектни дънни платки са били продадени за интервала от септември 2017 година до месец март 2018. Екземпляри от тези телефони са продадени в Австралия, Хонконг, Китай, Индия, Япония, Макао, Нова Зеландия, и Съединени американски щати. Ако вашият iPhone 8 е от тази партида, то той ще бъде ремонтиран гратис. За да разберете, дали вашето мобилно устройство може да взе участие в тази стратегия е належащо да се посети специфичната уеб страница, в която би трябвало да бъде посочен района и серийния номер на смарт телефона.

Новата стратегия не важи за iPhone 8 Plus и другите модели iPhone. Apple няма да приема айфони с пукнати екрани или други сходни повреди.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР