Тейлър Суифт спечели топ отличието на годишните видео музикални награди

...
Тейлър Суифт спечели топ отличието на годишните видео музикални награди
Коментари Харесай

Тейлър Суифт спечели топ отличието за видео на годината от MTV

Тейлър Суифт завоюва топ оценката на годишните видео музикални награди на MTV – за видео на годината. Призът й беше присъден за 10-минутната версия на песента й от 2012 година All Too Well – един от шлагерите, които изпълнителката презаписа след спор с някогашната си звукозаписна компания. Парчето All Too Well: The Short Film (10 minute version) донесе на певицата и премиите за най-хубаво видео (дълга форма) и постановка.

По време на церемонията за връчване на видео музикалните награди на MTV в центъра " Пруденшъл " в Нюарк, Ню Джърси, Тейлър Суифт също така изненадващо оповести нов албум. „ Мислех, че ще е занимателно да ви кажа, че новият ми албум ще излезе на 21 октомври. Повече детайлности ще разкрия в среднощ “, показа тя в края на наградната гала, приемайки топ оценката за видео на годината. В обществените мрежи певицата оповести, че идният й  10-и студиен албум е озаглавен Midnights и включва   " истории за 13 безсънни нощи, разпръснати през целия й живот ". Предишните два албума на Тейлър Суифт – Folklore и Evermore, излязоха с разлика от пет месеца преди две години. Folklore завоюва премията за албум на годината на миналогодишните награди " Грами ".

Сред призьорите от сегашните годишни видео музикални награди на MTV са още Ники Минаж, Хари Стайлс, Red Hot Chily Peppers и други, оповестиха международните осведомителни организации.

Рапърката Ники Минаж беше удостоена с наградата " Авангард " на името на Майкъл Джексън, завоюва и наградата за най-хубаво хип-хоп видео за парчето Do We Have a Problem? в съдействие с Лил Бейби. На церемонията Минаж извърши потпури от свои шлагери, измежду които Anaconda и Super Bass, преди да отдаде респект към артистите, които са я вдъхновявали – Уитни Хюстън, Майкъл Джексън, Лил Уейн, Кание Уест. " Иска ми се те да бяха тук. Иска ми се хората да схванат през какво минават и да одобряват психологичното здраве на съществено ", сподели певицата.

Red Hot Chily Peppers бяха почетени с премията " Глобална икона ". Рокаджиите посветиха почетния приз на барабаниста на Foo Fighters Тейлър Хокинс, който умря по-рано през годината. Антъни Кийдис и компания бяха отличени и в категорията за най-хубаво рок видео за парчето Black Summer. 

Певецът Хари Стайлс прибави две оценки към сбирката си – за най-хубаво поп видео за As It Was и за албум на годината за Harry`s House. Стайлс одобри трофеите си посредством видеовръзка от зала " Медисън скуеър гардън " в Ню Йорк, където му предстоеше да изнесе концерт. 

Бед Бъни завоюва наградата за реализатор на годината. Пуерториканецът надви в състезание с Дрейк, Ед Шийрън, Хари Стайлс, Джак Харлоу, Лил Нас Екс и Лизо. Бед Бъни получи трофея си на " Янки Стейдиъм " в Ню Йорк, където изнасяше концерт.

В категорията за ария на годината победи Били Айлиш с Happier Than Ever.

За най-хубав нов реализатор беше оповестена някогашната звезда на " Дисни " и изпълнителка на шлагерите Breakfast и Boyfriend Дав Камерън.

В категорията за съдействие бяха отличени Лил Нас Екс и Джак Харлоу за Industry Baby. 

Южнокорейската бой-банда BTS завоюва наградата за най-хубава група, а миналогодишните спечелили от " Евровизия ", италианците от Maneskin – за най-хубаво различно видео за I Wanna Be Your Slave.

Актьорът Джони Деп, който беше изпаднал в недружелюбност в шоубизнеса по време на правосъдната борба за клюка с някогашната му брачна половинка Амбър Хърд, се появи за малко по време на наградното шоу. Ликът на Деп беше вметнат цифрово в шлема на висящия от тавана амулет на премиите – Лунния човек. " Имам потребност от работата ", пошегува се артистът. 

Водещи на церемонията за видео музикалните награди на MTV в центъра " Пруденшъл " в Нюарк, Ню Джърси, бяха Ники Минаж, Ел Ел Кул Джей и Джак Харлоу.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР