Тейлър Суифт изкрещя махни се, моля“, докато телевизионните камери се

...
Тейлър Суифт изкрещя махни се, моля“, докато телевизионните камери се
Коментари Харесай

Тейлър Суифт изкрещя „махни се, моля“, докато камерите се задържаха твърде дълго върху нея на мача на Chiefs

Тейлър Суифт изкрещя „ махни се, апелирам “, до момента в който телевизионните камери се задържаха прекомерно дълго върху нея на мача на Kansas City Chiefs в неделя.

Поп суперзвездата беше в Балтимор, с цел да гледа по какъв начин гаджето й Травис Келс прави история, откакто завоюва мечтаното място в Super Bowl дружно със съотборниците на Chiefs, когато победиха Baltimore Ravens, и раздруса червен джоб, когато тя беше видяна аплодирайки тайт енда по време на напрегнатата игра. Тейлър, която беше във ВИП ложата със фамилията на Травис, в това число по-големия брат Джейсън Келси, постоянно присъстваше в тълпата, до момента в който гордо поддържаше гаджето си, само че в неделя реши, че стига.

Тейлър се появи пред камерата няколко пъти по време на играта, само че това беше дълъг кадър от камерите на CBS, до момента в който те посочваха промоция за идните Грами, което провокира гневния изблик на хитмейкъра на Shake It Off. Изглеждайки не толкоз удовлетворена, до момента в който камерата се фиксираше върху нея, Тейлър можеше да бъде забелязана да крещи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР