Тейлър Суифт, 33, (на снимката) предизвика вълна от критики онлайн

...
Тейлър Суифт, 33, (на снимката) предизвика вълна от критики онлайн
Коментари Харесай

Критиците на изменението на климата критикуват Тейлър Суифт за използването на частен самолет, който поглъща газ по време на австралийското турне Eras

Тейлър Суифт, 33, (на снимката) провокира вълна от рецензии онлайн за невероятния въглероден отпечатък, който тя основана благодарение на частен аероплан по време на австралийската част от нейното турне Eras Tour

'Ако [промяната на климата] е злополука, по кое време за какво е разрешено на звезди да летят из свят в техните частни самолети? Като че ли Тейлър Суифт употребява нейната като кола “, написа един консуматор на X, някогашен Twitter.

„ Не забравяйте, че Тейлър Суифт изпрати частния си аероплан от Сидни до Хавай, с цел да вземе гаджето си и да го върне назад в Сидни... с цел да могат да се гушкат и целуват пред аудитория “, добави различен.

Един единствен частен аероплан отделя толкоз въглероден диоксид за час, колкото междинният човек за цяла година, като частните полети замърсяват 14 пъти повече (на пасажер ), в сравнение с търговски аероплан.

Мегазвездата долетя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР