ТЕЦ Варна, която от месеци се свързва с ДПС, включително

...
ТЕЦ Варна, която от месеци се свързва с ДПС, включително
Коментари Харесай

ТЕЦ Варна вече и официално свързана с ДПС - Ахмед Доган е придобил мажоритарен дял в централата


Топлоелектрическа централа " Варна ", която от месеци се свързва с Движение за права и свободи, в това число по отношение на желанието да влезе на контролирания пазар на електрическа енергия, с ценовите искания на управлението си и опитите те да бъдат прокарани в КЕВР, към този момент публично е благосъстоятелност на върховен представител на придвижването. Това лято мажоритарен притежател на Топлоелектрическа централа " Варна " е станал персонално почетният водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган. Това е посочила информация на Bulgaria ON AIR в Търговския указател.

Централата, която вследствие на приватизационна договорка стана благосъстоятелност на ЧЕЗ България, не работи от няколко години. През 2017 година ЧЕЗ продаде ТЕЦ-а на фамилията на някогашния транспортен министър Данаил Папазов. Тогава купувачът разгласи упоритостта си да преоборудва ТЕЦ-а и един от блоковете му да стартира да работи на природен газ.

На 8 август т. година семейството Папазови са продали на Ахмед Доган 70% от фамилната транспортна компания " Сигда ", която е едноличен притежател на Топлоелектрическа централа " Варна ". Така почетният водач на Движение за права и свободи придобива и дял от 70 на 100 във варненската централа. Капиталът на сдружението е 5000 лв., от които водачът на партията държи 3500 лв..
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР