Тетевен подписа меморандум за сътрудничество с Университета за национално и

...
Тетевен подписа меморандум за сътрудничество с Университета за национално и
Коментари Харесай

Община Тетевен подписа меморандум за сътрудничество с УНСС

Тетевен подписа меморандум за съдействие с Университета за национално и международно стопанство. Това заяви кметът на общината, която постави автограф под документа дружно с с ректора на образователното заведение проф. доктор Димитър Димитров.

" Чрез този акт Общината и УНСС заявяват единодушието си за съдействие и показват подготвеност и предпочитание за взаимна работа в разнообразни сфери, в това число и взаимно кандидатстване по проекти/програми в областите от общ интерес, образуване на обществени събития за показване на положителни практики по обществено ръководство и образование, както и продан на информация.
 Община Тетевен: Мостът в кв. Пеновото бе в допълнение бетониран, ремонтът му ще се удължи Община Тетевен: Мостът в кв. Пеновото бе в допълнение бетониран, ремонтът му ще се удължи
В капиталовата стратегия на община Тетевен е очакван настоящ ремонт на мостовото оборудване в кв. Пеновото, като главните действия с...

За нас съдействието с УНСС ще бъде извънредно потребно, тъй като имаме потребност както от квалифицирани експерти за общинската администрация, обществения бранш, горското и селско стопанство, по този начин и от изследвания и проучвания в разнообразни обществени посоки ", заяви още доктор Бояджиева на страницата си във Фейсбук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР