Тетевен, Арда и Черно море изнемогват, не се знае кога

...
Тетевен, Арда и Черно море изнемогват, не се знае кога
Коментари Харесай

Волейболни отбори пред закриване

Тетевен, Арда и Черно море изнемогват, не се знае по кое време и дали ще играят

Отбори от волейболния ни мъжки хайлайф са на ръба на закриването, сподели изследване на „ Мач Телеграф “. Става въпрос за някои отбори от втората осмица, измежду които са Тетевен Волей, Арда и Черно море. Те изнемогват и при избрани събитията може и да не завършат сезона.

Пандемията, наложената преди време възбрана за присъединяване в тренировки и мачове на момчета до 18 година, както и евроквалификациите на националния тим, тотално объркаха програмата в Суперлигата, която се пренарежда в придвижване. Последният изигран мач към този момент от отбори в долните 8 бе преди Коледа – на 22 декември. В него " Берое " би 3:1 " Тетевен " в Стара Загора.

Гостите обаче са с променлив състав, който се прави среща за среща. Имало е вид даже този дуел да не се играе. " Черно море " тренира с 4-5 души, " Арда " мъчно сглобява и поддържа състав.

Не е ясно дали тези отбори ще вземат участие и в шампионата за Купата на България, когато в средата на януари в него би трябвало да се включат представителите на Суперлигата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР