Tesla не преживява най-добрите си времена в момента. Гигантът в

...
Tesla не преживява най-добрите си времена в момента. Гигантът в
Коментари Харесай

Илън Мъск: Работниците в Tesla ще спят на пода във фабриката, когато новият електромобил влезе в производство

Tesla не претърпява най-хубавите си времена сега. Гигантът в областта на производството на електрически автомобили не съумя да реализира прогнозите си за облага и доходи през предходното тримесечие. Илън Мъск предизвести, че растежът на продажбите на електрически автомобили ще бъде „ доста по-нисък “ през тази година спрямо 2023 година.

Въпреки това Мъск има вяра, че положението на компанията още веднъж ще се увеличи, когато идващото потомство електрически автомобил на Tesla стартира да се създава. Съобщава се, че това би трябвало да се случи през юни 2025 година.

Това може да е добра вест за вложителите. Но Мъск предизвести, че ще се наложи служащите да живеят и спят на поточните линии

Самият Мъск един път показа, че е спал под бюрото си и на подовете, до момента в който е прекарал „ три години поред “, живеейки съвсем напълно в предприятията на Tesla.

По време на диалог за приходите на Tesla в сряда Мъск съобщи, че е належащо екипите му от производители и инженери да живеят и спят в гигафабриката в Тексас, с цел да може всички проблеми с платформата на идващото потомство електрически автомобил да бъдат отстранени бързо, когато стартира „ евентуалното произвеждане “ през идната година.

„ Наистина имаме потребност инженерите да живеят на линията. Това не е нещо, което може да бъде се направи и което просто да работи. Това ще бъде предизвикателство за увеличение на производството. на процедура ще спим на линията. Не на процедура, а в действителност ще спим там. “

каза Мъск

Това може да звучи много ужасно, само че спането в оборудванията е нещо, което постоянно се случва в границите на „ ултратвърдата “ работна просвета на Tesla. The Verge оповестява, че чиновниците в Tesla са известни с това, че спят на пода, откакто са работили на 12-часови смени.

Съобщава се също за припадъци на чиновници на Tesla от обезводняване и за многочислените проблеми с сигурността на компаниятa

Наскоро инженер в Tesla е получил съществени пострадвания, когато робот е забил металните си крака в гърба и ръката му.

Новият всеобщ електрически автомобил на Tesla с кодово име „ Redwood “ е разказан като стилен кросоувър, съгласно осведомени с въпроса. За разлика от множеството електрически автомобили, които нормално са скъпи, моделът ще включва начален вид с цена от 25 000 $. Има клюки, че той може да се предлага без волан или педали, с цел да се понижат разноските. Най-евтиният сегашен модел на Tesla е седанът Model 3. Неговата начална цена е малко под 39 000 $.

През четвъртото тримесечие на предходната година Tesla загуби короната си на максимален производител на електрически автомобили в света от BYD.

Във връзка с това Мъск даде на Tesla ултиматум по-рано през този месец. Той желае да усили собствеността си в компанията до 25%, или ще понижи развиването на изкуствения разсъдък и роботиката. Милиардерът към този момент има 13% от компанията или почти 411 милиона акции. Изглежда обаче, че той няма да е удовлетворен, в случай че не получи още 12%.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР