Тервел Пулев се завърна на ринга с победа. Българинът спечели

...
Тервел Пулев се завърна на ринга с победа. Българинът спечели
Коментари Харесай

Тервел Пулев се завърна с нокаут срещу американец

Тервел Пулев се завърна на кръга с победа. Българинът завоюва с механически нокаут след три рунда мача си против Джоел Шоджгрийн в зала " Хангар " в Коста Меса, Калифорния. доминираше в срещата, а противникът му нямаше отговор и реши да се откаже след третия рунд.

Това беше първи мач за Пулев след близо година пауза. Последният му дуел беше от трикратния международен първенец Сергей Ковальов през май 2022. Бронзовият медалист от олимпийските игри в Лондон към този момент има 17 победи (14 с нокаут).

Пулев беше по-активен при започване на мача, а противникът му се концентрира върху отбраната, като няколко пъти се навеждаше прекомерно при офанзива на българина. Шоджгрийн стоеше на далечна отдалеченост и във втория рунд и рядко допускаше Пулев да го стигне. В края му въпреки всичко българинът вкара добър удар. Шоджгрийн още веднъж се навеждаше, а съдията към този момент го предизвести за това.

В третия рунд Пулев имаше по-сериозно превъзходство. Той беше прецизен с няколко прави удара, а по-късно съумя да съкрати дистанцията. В последната минута на рунда Пулев вкара десен, а по-късно и ляво кроше, с което прати противника си в нокдаун. Шоджгрийн удържа до края на рунда, само че се отхвърли в паузата по-късно.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР