Тервел Пулев се чувства истински късметлия, че имал възможността да

...
Тервел Пулев се чувства истински късметлия, че имал възможността да
Коментари Харесай

Тервел Пулев се чувства истински късметния заради работата си с Кени Адамс

Тервел Пулев се усеща същински късметлия, че имал опцията да работи с един от най-успешните треньори в историята на бокса Кени Адамс, който е направил 27 международни първенци. Бронзовият медалист от олимпиадата в Лондон 2012 и притежател на европейската купа в полутежка категория на професионалния бокс употребява “Фейсбук”, с цел да благодари на легендата, който се грижи за неговата подготовка през последните 4-5 месеца.

Кени Адамс е прочут с това, държи боксьорите му да демонстрират желязна дисциплинираност. Заради суровите способи на подготовка Флойд Мейуедър отхвърля да се готви при него. Той обаче е подготвял някогашния международен първенец в тежка категория Владимир Кличко през 1999 година и Мани Пакяо през 2005 година

“Успехът е многокомпонентен и по тази причина постоянно е плод на групова работа!

Кени Адамс - една жива легенда на американския професионален бокс (27 международни шампиона), без да парадира с нещо, зае значима роля в моята подготовка последните 4-5 месеца.

Респект за огромния човек и треньор, оставащ в сянка, поради това, че точно ние състезателите сме на напред във времето.
Но всъшност, неговата работа се обуславя с триумфа, който е общ и респективно демонстрира и неговия труд в взаимната ни работа.

Чест му прави това, че той на никое място не се натрапи, да е център на внимание или да влезне в полезрението на обективите за самовъзвеличаване.

Даже в противен случай, в зала " The Hangar " -Коста Меса, след успеха ни, изчака в продължение на няколко часа, неразделно до мен, да се фотографирам с безусловно всеки български или америкснски почитател, искащ фотография с мен!Чувствам се късметлия, че срещнах този човек и той одобри да работи с мен.

Благодаря ти, Кенет Адамс!

Някои от българските ти сътрудници, имат какво да научат от теб, освен спортно механически, само че и като нрав и поведение по отношение на състезателите си”, написа Тервел Пулев в обществената мрежа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР