Терорист от Хамас, който показа тялото на посетител на германски

...
Терорист от Хамас, който показа тялото на посетител на германски
Коментари Харесай

Терорист от Хамас, който показа тялото на посетител на фестивала в Газа, е убит, казва майка й

Терорист от Хамас, който сподели тялото на клиент на немски фестивал в Газа, е погубен, сподели майката на жертвата, като прикани за договорка за заложници за освобождение на тези, които към момента са държани от терористичната група.

Шани Лук, 22-годишна израелско-германска двойна гражданка, беше убита от Хамас на музикалния фестивал Nova в Южен Израел на окт. 7.

Майката на Лук, Рикарда, на 53 години, сподели, че един от мъжете, които по-късно са пренесли тялото на щерка й през Газа в задната част на пикап, е бил погубен от Израелските отбранителни сили (IDF). < /p>

Тя не сподели по какъв начин е схванала, че мъжът е мъртъв, нито даде детайлности за това по какъв начин или по кое време счита, че е бил погубен.

Не беше ясно кой от четиримата мъже на фотографията с тялото на Лук, за което майка й имаше поради.

„ Това не означаваше доста за мен – има толкоз доста неприятни хора, които са направили тези ужасни неща, и е единствено с един по-малко “, сподели госпожа Лук.

Тя добави: „ Щастлив си, че този човек не може да нарани никой различен, само че това нямаше толкоз огромно значение, тъй като това са цялостен куп хора.

„ Не е като типична история за ликвидиране, в която намирате килъра и те са убити – те са правили тези неща като група, тъй че едно не прави толкоз огромна разлика за мен. “

Седмици наред фамилията на Лук беше водено да се повярва, че татуистката, разпозната по отличителното й бодиарт и коса с дредове, е жива, само че в болница в Газа.

Но израелски чиновници по-късно разкриха, че тя е била убита при офанзивата на Хамас, откакто откъс от черепа й е бил открити и разпознати.

„ Щастлив, витален човек “

„ Тя беше доста благополучен, витален човек “, сподели майка й в изявление с равин Шмулей Ботич, излъчено във Фейсбук.

„ Тя харесваше музиката, танците и живота и в действителност се наслаждаваше на това до последния миг. “

Г-жа Лук също прикани Израел да контракти съглашение с Хамас, в което към 240 заложници, държани от групата в линията Газа, ще бъдат освободени в подмяна на освобождението на 4450 палестинци, арестувани в израелски затвори.

„ Дайте им всички пандизчии “

„ За да запазят От моя позиция тези заложници живи са по-важни от тези пандизчии “, сподели тя. „ Дайте им всички пандизчии, стига да могат да спасят част от живота ни. “

Роднини на тези, които са държани в плен от групата, приканиха държавното управление на Израел да се съгласи с по този начин нареченото „ всичко за- всички ” продан.

Бениамин Нетаняху, министър-председателят, беше подложен на критика от някои фамилии, че не прави повече, с цел да обезпечи освобождението на заложниците, до момента в който израелската войска навлиза надълбоко в Газа със заповед да унищожи Хамас. < /p>

Хамас съобщи в понеделник, че е подготвен да освободи до 70 дами и деца като заложници в подмяна на петдневно помирение и освобождението на 275 палестински дами и деца, държани в израелски затвори.

Г-н Нетаняху до момента отхвърля всевъзможни диалози за преустановяване на огъня, заявявайки, че би бил подготвен да спре боевете единствено в случай че всички заложници бъдат освободени.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР