Термометрите в неделя ще показват до 15 градусаНавръх Коледатемпературите са

...
Термометрите в неделя ще показват до 15 градусаНавръх Коледатемпературите са
Коментари Харесай

Навръх Коледа температурите са пролетни

Термометрите в неделя ще демонстрират до 15 градуса

Навръх Коледатемпературите са много пролетни и през нощта в съвсем цялата страна бяха към 10 градуса, предава Денят ще е безоблачен, като до обяд ниска облачност без превалявания ще има в регионите на изток. Ще се усеща вятър с топли пориви, на повече места в Дунавската низина. Особено мощно ще духа по високите елементи на Централна Стара планина. Следобед термометрите ще се двоумят сред 9 и 14-15 градуса.

В дните до Нова година не се чакат изненади. Дните ще са с мъгли в ниската част на страната заран и повече слънце следобяд. По-хладно ще е в средата на седмицата с навлизане на порция по-студен въздух и възможност за незначителни превалявания по планините и към тях. Сутрин термометрите ще падат под нулата, следобяд ще се двоумят към 8-9 градуса. Останалите дни ще са с температури, много над естествените за сезона - тук-там към и над 15 градуса.

И в последния ден на тази седмица въздухът в някои градски региони е с фини прахови частици над допустимите равнища. Съвсем предстоящо вятърът на Бъдни вечер съумя отчасти да понижи концентрацията на замърсители и на разсъмване в неделя единствено 5 станции в страната записват замърсяване към и над нормата – Горна Оряховица, Девня, Несебър, Благоевград и Пловдив.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР