Териториална дирекция Южна морска обяви публична продажба чрез търг с

...
Териториална дирекция Южна морска обяви публична продажба чрез търг с
Коментари Харесай

Продават на търг над 12.5 кг златни и сребърни накити, отнети в полза на държавата

Териториална дирекция Южна морска разгласи обществена продажба посредством търг с скрито наддаване на над 12.5 кг златни и сребърни пръстени, гривни, обици, медальони, синджири, огърлици. Накитите са арестувани при митнически инспекции на Министерство на правосъдието Капитан Андреево. Търгът се организира по реда на Данъчно-осигурителния процесуален кодекс /ДОПК/ за артикули, изоставени или отнети в интерес на страната по досъдебни и административнонаказателни производства, водени от Търговско дружество Южна морска, в чийто териториален обсег е Министерство на правосъдието Капитан Андреево.

За идния търг златните и сребърни бижута са оповестени в 12 групи, а искащите за присъединяване в търга следва да подадат заявление по пример за всяка група поотделно, както и ценово предложение. Заявленията се подават в деловодството на Териториална дирекция Южна морска в град Бургас на адрес: град Бургас, ул. " Княз Александър Батенберг " №1, в период от 18.02.2019 година до 20.02.2019 година

Купувачите на стоките е належащо да имат позволение за осъществяване на покупко-продажби с благородни метали, според чл.13 от Валутния закон.

Условията за осъществяване на търга, лист на стоките, продажната им цена и размера на депозита са разполагаем в постройката на Търговско дружество Южна морска на адрес: Свиленград, ул. " Асен Илиев " №1, както и на интернет страницата на Агенция " Митници " http://www.customs.bg/, в секция " Публични продажби ", под секция " Публични продажби по Данъчно-осигурителен процесуален кодекс ".

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР