Тера Комюникейшънс, дъщерна компания на IT холдинга Алтерко АД, спечели

...
Тера Комюникейшънс, дъщерна компания на IT холдинга Алтерко АД, спечели
Коментари Харесай

Алтерко отличен с награда от лидера в киберсигурността Kaspersky Lab

Тера Комюникейшънс, дъщерна компания на IT холдинга Алтерко АД, завоюва премията „ Най-добър план “ за 2017 година Отличието пристигна от водещата IT компания за сигурност Kaspersky Lab, и то единствено една година откакто двете компании стартираха партньорство в България. Печелившият план е за внедряването в България на мобилното приложение за сигурност Kaspersky Internet Security за Android.

Проектът започва у нас през май 2017 година взаимно с трите мобилни оператора в страната, като първо бе сполучливо осъществен с Мтел, а до края на 2017 година – и с останалите два телекома. Тера Комюникейшънс неслучайно бе селектирана за този план. Компанията е водач в България в региона на телекомуникационните услуги с добавена стойност и мобилния маркетинг към този момент над 15 г.

„ Всяка премия е мотив за наслада. Но когато оценката идва от безспорен водач на пазара като Kaspersky Lab, тогава насладата към този момент прераства в голяма горделивост! Благодарни сме на Kaspersky Lab за признанието и за доверието, което ни гласоподаваха, като ни избраха за сътрудник. Доверие, което ще се стараем да затвърждаваме и в бъдеще. “ – разяснява Александър Балкански, изпълнителен шеф на Тера Комюникейшънс.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР