Тепърва ще видите как парите ще се изливат в нови

...
Тепърва ще видите как парите ще се изливат в нови
Коментари Харесай

Григор Здравков: При Радев сме на най-ниските нива по заловени наркотици

„ Тепърва ще видите по какъв начин парите ще се изливат в нови политически планове. Има досъдебно за ОПГ за контрабанда на маркови артикули и може би опиати против някогашния регионален шеф на Хасково, Минко Ангелов, и Радев мълчи “, твърди водачът на легия „ Антимафия “

„ Когато началник на организация Митници или на Приходна организация афишира такова нещо [очакван спад в събиранията с към 1.5 милиарда лева.], би трябвало да си подаде оставката – във всички огромни министерства има така наречен звена, които се занимават с разбор, т.е. един бюджет се прави по този начин, че да бъде изпълнен. След като тези звена не работят, то тяхното място не е там. Митниците имат неприятния табиет да манипулират обстоятелствата. Не съм видял цената на дребно на каквото и да е в питателните магазини да намалее. Това значи, че ДДС-то, което влиза и в Национална агенция за приходите, и в Митниците, би трябвало да е по-голямо. Транспортът от Китай за България единствено последните две години е повишен с 300%. Към днешна дата единствено Митниците са хванали контрабандни цигари в цяла България по-малко от три камиона, само че мога да се обзаложа, че са пуснали 150. Митниците постоянно заобикалят да вършат механически разбор “.

Това съобщи в студиото на Алтернативата Григор Здравков, водач на легия „ Антимафия “.

„ Освен цената на суровия нефт, би трябвало да гледаме и цената на $ по отношение на българския лев, който е на доста високи равнища. Тук става въпрос за доста огромна спекулация – откогато Радев пое напълно властта, тази спекулация се назовава кражба: с фиктивни износи на горива към всевъзможни страни, след което се тегли и акцизът, и ДДС-то. Радев задоволително добре възроди каналите на Държавна сигурност и „ Кинтекс “ и ги направи по-съвременни. Всички подценяват трафика на опиати и артикули с нарушена марка. Всичко, което минаваше през някогашния Съюз на съветските социалистически републики и Украйна за Западна Европа “, към този момент минава през България.

„ Шапката е една и съща, защото допреди разбъркванията в геополитиката всички споделяха, че 50% от трафика на хероин за Европа минават през България. Сега е 80%. Това изяснява обстоятелството, че хората, които движеха каналите през Русия, сега заплащат на българските политици, с цел да ги движат отсам. Ние нямаме потенциал да създадем логистиката, която вършиха Полша, Украйна и Русия с някогашните азиатски републики. За цяла Европа се прекарват към 500 тона, от тях към 350-400 тона минават през Балканския път. Българските митници са хванали под 100 кг. Това се случва с подкрепи на организации, които се водят терористични съгласно Организация на обединените нации и Европейски Съюз. Нашите ОПГ съчетават няколко нарушавания в едно: внасят хероин с контрабандни артикули от Китай или Дубай, за предпочитане с пиратски марки, и заплащат на ниските равнища по Митниците за това, че карат контрабандни артикули и в двойни дъна поставят хероина. Така бяха изнесли и двама от терористите при последния гърмеж в Истанбул и след това трябваше да им ги връщаме. Колкото е по-голям размерът на транспортното средство, шансът да намерите пратка от половин звук е толкоз по-малък “, твърди Здравков.

„ При съветските горива нормално слагаме гръцки документи, доближаваме до Бургас и Варна и оттова ги изнасяме с цистерни към Украйна. Проблемът е, че облагата отива в тези, които желаят да я унищожат. Няма нещо, което по някакъв метод да не е обвързано. Радев има цялостен монопол: ръководи службите, Национална агенция за приходите и Митниците и отговорността е персонално негова, а след шест месеца ръководство към този момент сме 1.5 милиарда обратно. Прокуратурата носи виновност за това, че бави преписките. Няма прокурор, който да спре митничар, когато прави предварителна инспекция на камион или Щателна митническа проверка да не хваща опиати. Прокуратурата идва по-късно. Няма прокурор, който, в случай че са хванали половин звук опиати, да ги скрие. Исторически, по времето на Радев сме на най-ниските равнища по хванати опиати. Амфетамини съгласно българските правоохранителни органи не съществуват. Никой не пита Радев за какво подчинените му не ловят амфетамин и кокаин или какъв брой държавни чиновници в Национална агенция за приходите или Митниците са хванали. Отговорът е 0. Тепърва ще видите по какъв начин парите ще се изливат в нови политически планове. Има досъдебно за ОПГ за контрабанда на маркови артикули и може би опиати против някогашния регионален шеф на Хасково, Минко Ангелов, и Радев мълчи. Ангелов не е подложен и на полицейска регистрация. По този сигнал Министерство на вътрешните работи продължава да отхвърля да ме разпитва при две напомнителни писма “, твърди още Григор Здравков.

„ Отказах да се включа в ръководството на Митниците, тъй като не желая да извършвам кражба, включително и с името на Радев напред, и се веселя, че го направих, тъй като резултатите са обратно. Проблемът в прокуратурата не е в Гешев. Мога да ви дам описи с прокурори. Все още не сме си платили на Европа това, което сме си откраднали на тематика „ Ларго “. Сега ще го платим с лихвите, макар няколкото напомнителни писма към президента. Центърът е един и той се споделя Корупция без значение дали си военачалник от военните или си някогашна мутра “, уточни в умозаключение Здравков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР