Теорията на учените, че мъжките змии играят главна роля при

...
Теорията на учените, че мъжките змии играят главна роля при
Коментари Харесай

Не е за хора със слаби сърца! От тези СНИМКИ и разкрития ще настръхнете от ужас и погнуса

Теорията на учените, че мъжките змии играят основна роля при половия акт сред влечугите се оказва погрешна. Женските и тяхното държание в размножителния развой са дали ясни доказателства за това кой тъкмо владее обстановката. Неочакваната изненада е разкрил серпентологът Хесус Риванса, който към този момент от 20 години се занимава с проучването на анакондите, когато той измъкнал една представителка на „ нежния пол “ от група змии, свити на брачно кълбо. Това заяви в. Монитор, базирайки се на Би Би Си.



Тялото на този негов обект на научния интерес било мощно издуто, както това се случва при анакондите, когато преяждат с плячката си. Ученият очаквал, че змията ще изплюе част от храната. Обаче точно тук го очаквала изненада – вместо нормална част от змийската софра (мишки, плъхове или други гризачи) от устата й се подала опашката на друга змия, в която експертът безпогрешно разпознал мъжки образец.

Следователно женската анаконда се оказала полов човекоядец. Всички по-нататъшни наблюдения посочили, че изплюскването на половия сътрудник (на един от тях) не е изключение, а по-скоро причинност, която се следи при съвсем всички женски. Това обърнало с краката нагоре съществуващата до момента доктрина за доминирането на мъжките над женските анаконди по време на размножителния им интервал.

Според лекар Риванса, предходните откриватели са позволили неточност, която е разследване на въздействието на стандартите – проучванията преди този момент са осъществявани от нейни сътрудници мъже и тук решаваща роля е изиграла половата взаимност.

Фактът, че женските анаконди могат да гълтам мъжките, не е озадачаващ, тъй като те са приблизително 4,7 пъти по едри от мъжките.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР