Теории на конспирацията за китайския коронавирус …Паниката, поради новия китайски

...
Теории на конспирацията за китайския коронавирус …Паниката, поради новия китайски
Коментари Харесай

Теории на конспирацията за китайския коронавирус

Теории на конспирацията за китайския ковид …Паниката, заради новия китайски ковид 2019-nCoV, който се оказва по-лош от SARS, стартира преди няколко седмици (HiddenTruth.site).Хиляди индивида са заболели, а стотици са умряли. Броят на страните, до които е достигнал коронавирусът, е надхвърлил 27, в това число Русия, Англия и Съединени американски щати.Много видеоклипове и фотоси от изолирания Ухан, епицентърът на епидемията, се появиха в Интернет. Много от тях са имитации, други не могат нито да бъдат потвърдени, нито опровергани. Поради това, съвсем всеки ден в мрежата се появяват нови теории на интрига за ковид.

 Изолирания Ухан
Изолирания Ухан Коронавирусът е изкуствено основан в лаборатория …Официално се счита, че разпространяването на ковид стартира от пазара за морски блага в Ухан, в който са продавани незаконно животни, от прилепи до диви котки.Първите пациенти в действителност са пристигнали оттова, а прилепите, които са носители на доста рискови за индивида патогени, се смятат за лечебни в Китай. Въпреки това, скоро се появява версия, че коронавирусът е основан изкуствено в лаборатория.
В Ухан има Лаборатория по вирусология. През 2018 година, локалните вести оповестяват, че в тази лаборатория са почнали да учат имунните механизми на прилепите, които са носители на вируси, само че по някаква причина те самите не се разболяват.Наскоро, Тан Уендзе, шеф на Техническия център на Института по вирусни болести на Националния център за предварителна защита и надзор на болесттите на Китайската национална република, добави “гориво към огъня ” в интерес на тази версия.Той споделя пред кореспонденти, че новият ковид е 90 % сходен на ковид на прилепи, които живеят в град Чжоушан, провинция Чжецзян.Именно по-късно, в редица изявления се написа, че новият ковид е изкуствено основан в същия институт.Въпреки това, доста други учени считат, че всички тези клюки са погрешни, и че не би могло да се сътвори подобен вирус в лаборатория. Това декларира в изявление за РИА Новости съветският специалист Михаил Щелканов, началник на изследователската лаборатория по екология на микроорганизмите на ДВФУ.В Ухан се стреля по заболели хора …В обществените мрежи се появява необичайно и малко видео, което бързо се трансформира в шлагер. То демонстрира хора, които вървят по празна улица в сини медицински облекла и с пушки в ръце.
Хората, коментиращи това видео, вършат догатки, че в Ухан прострелват болните, които се пробват да изоставен града. Има и версия, че това е патрул срещу мародерство, само че за какво тогава тези хора са облечени в облекла за здравна помощ?Според друга версия, това видео е фалшификат, сниман поради спекулации и лайкове.Коронавирусът може да се популяризира посредством предмети …След появяването на новината за ковид, съветски почитатели на артикули от китайските онлайн магазини изрекоха съвсем незабавно паника. Депутатът Виталий Милонов неотложно прикани за прекъсване даже на писма от Китай, като съобщи, че колетите от Китай освен ще заразят получателите, само че ще блокират всяка друга преписка в пощенските станции.Четете още: Плашещи тайни теории в поп културата и изкуствотоВ същото време, специалистите твърдят, че този ковид е извънредно неустойчив и може да оцелее най-много 1-2 дни отвън човешкото тяло. Така че китайските пратки, които от време на време идват в Русия за няколко седмици, би трябвало да бъдат изцяло безвредни в това отношение.

 s2 - Теории на конспирацията за китайския ковид (видео)
Коронавирусът е основан от американците …В Интернет се появи доктрина, че в американското консулство в Ухан са открити подозрителни контейнери с неразбираеми химикали. Бързо е разкрито, че тази вест е подправена, само че версията за американско присъединяване не изчезва. Факт е, че изолацията на Китай е от изгода на първо място за Съединени американски щати, които от няколко години водят мудна комерсиална война с тази страна.Поради новогодишните празници, тържищата в Китай били затворени, само че на 3 февруари те се отвориха и незабавно паднаха до равнището от август 2015 година Китайското държавно управление се пробва да реши този проблем, само че към този момент не е ясно с какъв триумф. И колкото по-лоша е китайската стопанска система, толкоз по-устойчива ще бъде тази съответна версия за произхода на ковид.Китайският ковид е “роднина ” на ХИВ …На 31 януари 2020 година, научната работа на индийски микробиолози е оповестена на biorxiv.org, която секвенира генома на китайския ковид и открива в него четири съставния елемент, които се намират единствено в вируса на ХИВ.Но, когато тази вест се появява в Интернет, индийците доста бързо я отхвърлят и споделят за научното си изобретение, че е просто работеща догадка.Симптомите и клиничната картина на ХИВ и ковид са изцяло разнообразни. Освен това, обособени вериги от аминокиселини от ХИВ, могат да бъдат открити в доста други микроорганизми. Но, всичко това е много необичайно, затова броят на тези, които имат вяра в сходна доктрина на конспирацията, не е намалял след отдръпването на индийците.

 s3 - Теории на конспирацията за китайския ковид (видео)
Други теории на конспирацията …През последните дни, в обществените мрежи се появиха толкоз доста имитации и теории на конспирацията за ковид, че управлението на Facebook (Facebook) даде особено изказване, в което декларира, че те ще бъдат “безпощадно изтривани ”.Въпреки това, всички теории, разказани нагоре и по-малко известни, съумяват всеобщо да се споделят във Facebook.По-долу прочетете за някои други теории за епидемията от ковид.Коронавирусната ваксина е основана от дълго време, само че тя е особено скрита. Така, болните хора ще са повече и доста други медикаменти ще им се продават. От такава следена зараза ще имат огромна изгода аптеките и фармацевтичните компании.Коронавирусната зараза е най-вече потребна за самия Китай и евентуално е основана от китайски учени съзнателно. Ако по-рано западните новинарски уеб сайтове пишат единствено за митинги в Хонконг или за потисничеството на уйгурите, тогава къде е са в този момент Хонконг и уйгурите?Коронавирусът е основан от избрана група хора, с цел да провокира обща ненавист към китайците – синофобия. Това се прави, тъй като Китай интензивно набира мощ през последното десетилетие и в това време непроменяемо остава зад нормалната опасност за Запада, подсилен от Русия.За да се промени тази обстановка, през последните години, на Запад стартира да се разпалва нервността за китайските студенти, които били шпиони.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР