Теоретично американските разузнавателни служби са способни да елиминират руския президент

...
Теоретично американските разузнавателни служби са способни да елиминират руския президент
Коментари Харесай

Украински генерал разказа как ЦРУ може да ликвидира Путин като лидера на Ал Кайда

Теоретично американските разследващи служби са способни да отстраняват съветския президент Владимир Путин по същия метод, както водача на Ал Кайда Айман аз Зауахири.

Това сподели генерал-майор от запаса на СБУ Виктор Ягун в ефира на телевизия Еспресо.

" Теоретично американските разследващи служби са в положение да се оправят с Путин по същия метод, както с водача на Ал Кайда Айман ал Зауахири. Но би трябвало да се разбере, че системата за противовъздушна защита, която пази Путин, както и портативната противовъздушна защита системи и радарна система, може да попречи на елиминирането на този терорист “, сподели Ягун, представен от УНИАН.

Според него интервенцията по ликвидирането на Зауахири удостоверява неограничените благоприятни условия на американските разследващи служби.

„ Представители на американските разследващи организации споделиха, че са следвали ал-Зауахири в Кабул в продължение на доста дни, изучавали са неговия график и са познавали навиците му. Те също по този начин са употребявали ракети, които не са били оборудвани с експлозиви, а със специфични остриета, с цел да отстраняват терориста. Това е неповторима специфична интервенция, траяла повече от едно денонощие, удостоверява, че опциите на американските разследващи служби към този момент са на практика неограничени “, акцентира генералът.

Припомняме, че малко по-рано норвежкият специалист Юен Норман предвижда, че режимът на Путин е при започване на своя край.

Източник БЛИЦ

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР