Теоретичните физици изглежда са разкрили най-изпепеляващата мистерия на Вселената: къде

...
Теоретичните физици изглежда са разкрили най-изпепеляващата мистерия на Вселената: къде
Коментари Харесай

Извънземните са открити! Те буквално минават през нас


Теоретичните физици наподобява са разкрили най-изпепеляващата тайнственост на Вселената: къде са отишли ​​всички извънземни. Те са направени от тъмна материя, която не можем нито да забележим, нито да усетим, и цели цивилизации безусловно минават през нас сега.

Международен екип от откриватели разгласява публикация, която потвърждава, че мистериозната тъмна материя безшумно образува планети и цели звезди. И в случай че е по този начин, на тези планети, несъмнено, има всичко, което имаме: камъни, пясък, растения, образован (и не толкова) живот, хората (?) също вървят на работа и се чудят за какво Вселената наподобява толкоз празна. Въпреки обстоятелството, че тъмната материя е изцяло неуловима и протича през телата ни, физиците Янг Бай, Сида Лу и Никълъс Орлофски имат вяра, че към момента е допустимо да се открие тъмната страна на Вселената - посредством гравитационни отклонения и в тези редки случаи, когато " мостовете " сред нашите светове се отворят. Ще се потопим в безусловно непознатите дълбини на битието.

КАКВО Е ТЪМНА МАТЕРИЯ И ЗАЩО НЕ Е САМО ТЪМНА

Още в края на 19-ти век астрономите, наблюдавайки придвижването на звездите, осъзнават, че нещо невидимо отклонява пътя им. Това невидимо, затова, се демонстрира посредством гравитацията, т.е. притегля към себе си, само че към този момент не се демонстрира по никакъв метод. През 1906 година великият Анри Поанкаре назовава това нещо " тъмни звезди ", през 1922 година астрономът Якоб Каптейн вкарва актуалния термин " тъмна материя ", а през 1933 година Фриц Цвики, анализирайки придвижването на галактиките в съзвездието Coma Berenices, осъзнава, че има е доста повече тъмна материя от нашата (според неговите калкулации 400 пъти). Днес физиците считат, че делът на " нашата " материя във Вселената е единствено 4, 9%, тъмната материя - 26, 8%, останалото се пада на още по-мистериозната тъмна сила, за която през днешния ден няма да приказваме, тъй като към този момент е цялостна мистичност и глъбини.

Без тъмна материя свойствата на нашия свят са просто необясними. Така че „ нашето “ вещество явно не е задоволително, с цел да провокира Големия гърмеж и да сътвори Вселената. След това в нашия свят на практика няма античастици (частици от " нашата " материя, само че с противоположен електрически знак; разбирам, че пожертвам да объркам всички, само че антиматерията, тъмната материя и тъмната сила са изцяло разнообразни неща, просто запомнете това, написа Евгени Арсюхин от КП). Следователно антиматерията е отишла някъде, само че къде? Сякаш падна в някаква дупка. И най-после, нашата Вселена има подчертана асиметрия (елементарните частици в своите нуклеарни реакции избират една посока и наподобява заобикалят друга) и това е необичайно: в случай че нашият свят има някаква определена посока, къде е отишла другата? Може би е там, само че ние просто не го виждаме?

Днес съществуването на тъмна материя е потвърден факт, само че в никакъв случай не е била открита. Причина: тъмната материя не признава електромагнетизма, т.е. нито светлината, нито електричеството, нито нуклеарните сили, които държат материята дружно в нашия свят, нищо. Вместо това има някакви други сили, които са неразбираеми за нас. Ако нещо от тъмната материя се изпречи на пътя ви, вие просто ще преминете през него, тъй като това нещо не съществува за вас. Но за какво " в случай че "? Изчисленията споделят, че тъмната материя е на всички места сега и до момента в който четете тези редове, вдишайте я и погледнете през нея. Все отново е повече от наше. И какво има там, от другата страна на живота?

Снимка: Shutterstock

ЧЕРНИ ЗВЕЗДИ, ЧЕРНИ ПЛАНЕТИ

Дълго време се смяташе, че тъмната материя съществува под формата на фрагментирани частици и не може да основава освен планети, само че даже и молекули. Тъмната материя изглеждаше като тип въглищен прахуляк, който беше незабележимо разбъркан във въздуха. Вдишваме го и го издишваме, не го виждаме.

Но през 2017 година професорът по астрофизика Матю Бъкли стигна до ненадейно умозаключение: тъмната материя, сходно на нашата, основава комплицирани светове, от планети до звезди. Всъщност Бъкли се зае с изчисленията, с цел да потвърди противоположното. Но внезапно осъзна, че математиката не е съгласна с него. Под неговата химикалка тъмната материя първо се събра в меки бучки, като гел, и по-късно умерено образува (почти) същите звезди и планети като в нашия свят. „ Никога не знаеш какво се е случило под писалката му, т.е. теоретично, само че в реалност? “ - възразявате вие. Всъщност всичко високотехнологично, което ни заобикаля, от смарт телефони до автомобилни мотори, първо е било планувано и изчислено, а по-късно изобретено и намерено. Науката работи по този метод.

„ Ако се окажете на черна планета, тя ще ви притегли, само че все пак ще преминете през нея “, разказва Бъкли парадоксално свойствата на невидимия свят. Неговата работа има стремежи резултат и няколко години по-късно индийските теоретици извеждат цялостната история на еволюцията на " оня свят " - тъмната материя поражда при Големия гърмеж, за известно време тя е същата като нашата субстанция, само че внезапно нейната свойствата се трансформират, той необратимо се отделя от нашата субстанция и се развива в пълностоен свят, сходен на нашия, само че не нашия.

Снимка: Shutterstock

НЕ НАШИТЕ, АМА... КАКВИ?

Знаем, че тъмната материя е по-плътна от нашата. А силата на гравитацията в " оня свят " е по-голяма от нашата. Знаем, че " там " по принцип едни и същи звезди и те " светят " с някаква своя черна светлина, че са едни и същи планети (има като Юпитер, газови колоси, има като Земята, твърд). Освен това не знаем нищо сигурно. Ако в нашия свят атомите и молекулите се държат дружно от електромагнитни сили, тогава " там " би трябвало да има аналог на тези сили. Следователно " тези " извънземни имат " различно радио ", по което пишат, само че дали ще го чуем? Някои теории споделят да, само че в специфични (все още не е ясно какви) случаи. Тоест контактите сред нашите светове са вероятни!

Ако можехме да влезем в „ тъмния “ свят и да станем „ тъмни хора “, щяхме да се изненадаме да забележим, че той въобще не е мрачен. По същия метод (отгоре надолу) притиска силата на гравитацията. Нещо заменя светлината, някакви очи са основани в някои същества вместо нашите. Един ексцентрик от Иран даже реши, че в случай че погледнеш през телескопа обратно, ще видиш „ оня свят “ (и даже видя нещо; той стартира да продава „ телескопи наопаки “ за положителни пари, само че пазарите го забраниха).

Алтернативните хипотези не познават силата: твърди се, че " тези " същества умерено се разхождат в други измерения, летят където си изискат, употребявайки дефектите на пространство-времето и като цяло, като че ли са свръхчовеци. В такива структури няма нищо ненаучно, математически всичко наподобява безпрепятствено. Така че като допустима, само че недоказана действителност – може би.

ИМАТЕ ЛИ КОНТАКТ?

В нашия свят има няколко „ срамни “ въпроса за науката, които обаче могат да бъдат свързани с „ тъмните извънземни “. Пророчески сънища, предсказания и друга мистичност - не е ли контакт с " тях "? В последна сметка мозъкът е квантов компютър и какво знаем за свойствата на квантовите машини? Нищо, като се изключи че... те, квантовите машини, могат просто да се разхождат напред-назад, от нашата действителност към тази. На доктрина.

Необясними естествени явления: огнени топки, неразбираеми резултати от фини опити (така нареченото „ необичайно лъчение “, намерено в късния Съюз на съветските социалистически републики и неотдавна доказано на Запад), най-после, „ НЛО “ в небето, които, несъмнено, не са извънземни машини, само че тогава какво? Може би това е.

И даже неща като песни, които нямат създател (т. нар. „ Най-мистериозната ария в интернет “, чийто създател се търси 10 години) – не е ли дело на „ тези светове “, които изтекоха за нас?

Всичко това са мечти, само че по един или различен метод има планети „ някъде там “, в този момент знаем сигурно. И си правете изводите.

Превод: GlasNews



Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР