Теодорос Тосунидес, говорител на управляващата партия Независими гърци (АНЕЛ) предупреди,

...
Теодорос Тосунидес, говорител на управляващата партия Независими гърци (АНЕЛ) предупреди,
Коментари Харесай

Трусове в кабинета на Ципрас - СИРИЗА плаши да напусне коалицията

Теодорос Тосунидес, представител на ръководещата партия „ Независими гърци " (АНЕЛ) предизвести, че партията му ще обмисли излизане от обединението със СИРИЗА, в случай че държавното управление внесе в Народното събрание контракта за името, реализиран сред Атина и Скопие след месеци на интензивни дипломатически договаряния и старания, оповестява електронното издание на гръцкия вестник Kathimerini.

„ Ние поддържахме страната на крайници и ние я извеждаме от програмата на избавителните проекти, само че, да, има възможност пътищата ни да се разделят в бъдеще, когато договорката [за името] влезе в Народното събрание ", призна Тосунидес пред частния ефирен оператор SKAI.

Неговият коментар повтаря този на водача на „ Независими гърци “ и министър на защитата Панос Каменос, който по-рано съобщи, че партията му може да напусне ръководещата коалиция, в случай че договорът за името бъде импортиран за разискване в Народното събрание в Атина.

„ За нас казусът с името не се търгува. Гръцкият народ ни избра [да служим] в името на положителното. Така че, когато пристигна времето, и в случай че пристигна времето, ние ще продължим с този известен мандат, като използваме най-важните средства, които имаме. Нашето отдръпване от държавното управление ", акцентира Каменос в границите на среща с депутатите от „ Независими гърци “. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР