Теодора Петкова е новият председател на Управителния съвет и главен

...
Теодора Петкова е новият председател на Управителния съвет и главен
Коментари Харесай

Теодора Петкова застава начело на „Уникредит Булбанк”

Теодора Петкова е новият ръководител на Управителния съвет и основен изпълнителен шеф на „ Уникредит Булбанк”, оповестиха от банката.

Тя наследява Левон Хампарцумян, който в края на април се отдръпна след 18 години на директорския пост. Предстои вписването на Петкова в Търговския указател, като през идващите седмици се чака „ равномерен преход”.
Левон Хампарцумян: Около един милион българи са функционално необразовани В предаването „ Тази неделя ” банкерът съпостави метода на живот на семейство Баневи с този на френската кралица Мария Антоанета
Петкова досега е била член на УС и основен риск шеф, както и ръководител на няколко вътрешни структури – Кредитния съвет, на Комитета по провизиране и реструктуриране, както и член на Кредитния комитет. Започнала е кариерата си в банката през 2002 година като кредитен анализатор, като през годините е управлявала разнообразни звена. По обучение е финансист с тапия от УНСС, като има магистърска степен от Университета в Минесота и от Икономическия университет във Виена.
Мартин Петров с прям роман по какъв начин 4 млн. лева изчезват от сметката му без негово познание Известният футболист твърди, че от финансовата институция са му предложили 10% от "потъналите " пари, с цел да приключат случая
„ Радваме се, че новият основен изпълнителен шеф е вътрешен за организацията, което демонстрира непрестанния ни ангажимент към развиването на хората и удостоверява вниманието, което отделяме на многообразието и салдото на половете”, са представени в формалното известие за рокадата да разясняват шефовете на „ Уникредит” за Централна и Източна Европа Николо Убертали и Джанфранко Бизани.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР