Теодора Динева от Берое получи наградата за най-добра състезателка в

...
Теодора Динева от Берое получи наградата за най-добра състезателка в
Коментари Харесай

Теодора Динева получи приз за най-добра в българското първенство през 2022-ра

Теодора Динева от Берое получи премията за най-хубава състезателка в родното състезание за миналата 2022 година на специфична гала в София на Българската федерация по баскетбол.

Динева бе отличена с 24% от гласовете на спортни публицисти, треньори и професионални играчи.

БФ Баскетбол раздаде обичайните си призове в няколко категории - най-хубави при мъжете и дамите въобще, най-хубави в българското състезание, най-хубави млади играчи и най-хубав треньор. Феновете пък имаха опцията да излъчат своя любим или фаворитка в анкета на уеб страницата на федерацията.

Теодора Динева заслужи премията си в най-оспорваната съгласно гласовете категория, където имаше цели 10 финалистки - Радостина Христова, Цветомира Наумова и Виолина Кочева от Берое, Валерия Алексиева и Борислава Денчева от Монтана 2003,  миналата в Германия Гергана Иванова, отдръпналата се Христина Иванова, Деница Манолова и Вероника Джикова от Рилски състезател.
 Изненадващ избор на почитателите за любим номер 1 в баскетбола Изненадващ избор на почитателите за любим номер 1 в баскетбола
Сензационно Теодора Динева завоюва и вота за любим на почитателите от анкетата в уеб страницата на федерацията, изпреварвайки суперзвездата Александър Везенков, който за трети път бе определен за номер 1 при мъжете.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР