Тенденциите в маникюра се сменят постоянно и е лесно да

...
Тенденциите в маникюра се сменят постоянно и е лесно да
Коментари Харесай

Най-актуалният педикюр за лятото

Тенденциите в маникюра се сменят непрекъснато и е елементарно да намерим ентусиазъм за следващ опит с ноктите си. Можем да се вдъхновим от сезона, от обичания си сладолед, от настоящ претекст или даже от нов филм.
 Морският маникюр - най-актуалният сега
Най-актуалният маникюр сега

Все отново идва лято

Не тъкмо по този начин стоят нещата с педикюра. Много от нас се сещат за него, чак когато лятото почука на вратата и стане време да обуем сандали. И тук обаче има трендове, въпреки и не толкоз шармантни, колкото тези за маникюра. Ето три от настоящите съгласно WhoWhatWear

Ярки цветове

Червено, оранжево, цикламено, коралово - какво по-подходящо време от лятото да оцветим по този начин ноктите на краката си? Актуални са още неоновите цветове и даже пастелните като люляково, пудрено розово, ментово зелено.

Декорации

За момента декорациите на педикюра не са прекомерно известни, само че от ден на ден клиенти на салоните за хубост вземат решение да ги употребяват. Пък и за какво да не развихрят въображението си на тематика тропически плодове, летни коктейли, морски животни и така нататък?

Френски педикюр

Елегантен и в никакъв случай неизлизащ от мода, френският маникюр се придвижва и на краката. С него няма по какъв начин да сбъркаме за какъвто и да е мотив, сезон или вид обувка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР