Темите за ситуацията в Нагорни Карабах, за интервюто на руския

...
Темите за ситуацията в Нагорни Карабах, за интервюто на руския
Коментари Харесай

Песков: Нацизмът се опитва да стъпи в центъра на Европа – в Украйна, срещу което водим непримирима борба

Темите за обстановката в Нагорни Карабах, за изявлението на съветския президент Путин пред западни медии, обстановката в Косово, изборите в Русия и недопустимостта да се не помнят закононарушенията на нацизма станаха съществени на брифинга даден през днешния ден от прессекретаря на съветския държавен глава Дмитрий Песков, написа ТАСС.

Относно проектите на президента Путин, Песков беше безапелационен, че президентът работи в Кремъл.

През деня той ще организира среща с основния прокурор Игор Краснов, който ще дойде „ с обичаен отчет “. Прокуратурата е “много значим контролен орган ”.

За борбите при Урожайни

Песков изясни, че министърът на защитата Сергей Шойгу „ рапортува на президента задоволително в детайли за героичната борба край село Урожайное “ и споделя „ с всички детайлности “ какво се случва там.

Петима съветски военнослужещи, водени от „ техния пълководец, пълководец на взвод [Иван] Калашников “, който Шойгу преди този момент награди със звездата „ Герой на Русия “, се изправиха против 12 щурмови самолета на украинските въоръжени сили.

За резултатите от изборите в новите райони на Руската федерация

“Изборите се организираха безусловно в границите на закона, по нашите закони. Те се организираха. ”, безапелационен беше Песков и добави:

„ Цялата страна оказва помощ и ще продължи да оказва помощ на нашите нови райони, както за бърза интеграция, по този начин и за превъзмогване на проблемите, свързани с дейностите на режима в Киев. „ Тази работа ще продължи непрестанно. “

„ Регионите имат своите водачи, желаем им триумф.

За Нагорни Карабах

Русия схваща „ прочувствения интензитет “ към Нагорни Карабах, само че изрично не е съгласна „ с опита да се трансферира отговорността върху съветската страна или изключително върху съветските миротворци, които демонстрират същински подвиг “, съобщи прессекретарят.

Едва ли може да се приказва за продължителността на престоя на съветските миротворци в района.

Руската федерация ще продължи контактите с министър-председателя на Армения Никол Пашинян и активността си за ценене правата на всички карабахски арменци. Все още няма съответни насоки за тристранна среща на водачите на Руската федерация, Азербайджан и Армения.

Москва се надява, че срещите сред азербайджанския президент Илхам Алиев, в това число с турския президент Реджеп Тайип Ердоган, ще оказват помощ за гарантиране сигурността на Нагорни Карабах и нормализиране на живота там.

Русия се опълчва на опитите на страни, които нямат посреднически капацитет, да консолидират въздействието си в Южен Кавказ.

За изявлението с Тъкър Карлсън

Сега не е моментът Путин да интервюира западни медии, защото обществеността там е „ захласната от русомразна агитация “, изясни Песков.

Кремъл получава десетки запитвания от западни, в това число американски медии. „ Ще пристигна моментът, когато такова изявление ще бъде належащо “.

Путин е „ постоянно извънредно прям “ в диалозите с задгранични медии, „ дава подробни отговори и постоянно изяснява позицията на страната ни, по този начин ще бъде и този път “.

„ Ще изчакаме и ще забележим “ дали Путин ще даде изявление на американския публицист Тъкър Карлсън.

За Косово

Кремъл следи деликатно обстановката в Косово. „ Изключително мъчно е “, „ доста с напрежение и евентуално рисково, счита прессекретарят на Путин.

„ Виждаме в косовския проект обичайно пристрастно отношение към сърбите, това е обичайната линия, небалансирана. Това, че против сърбите доста постоянно се провеждат разнообразни провокации, не е загадка за никого.

Относно почитането на боец от Секретен сътрудник в канадския парламент

„ Много западни страни, в това число Канада, отгледаха младо потомство, което не знае кой с кого се е бил. “ Те не знаят нищо за опасността от фашизма, безапелационен е Песков.

Нацизмът „ на процедура се пробва да стъпи на краката си в центъра на Европа – в Украйна, против което водим непримирима битка “.

Престъпленията на нацистите нямат отминалост и загубата наизуст за тях е възмутителна.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР