Темида беше политическа употребена. Прокуратурата не изнесе навреме информация за

...
Темида беше политическа употребена. Прокуратурата не изнесе навреме информация за
Коментари Харесай

Антон Станков: Ако бях на мястото на д-р Димитров, щях да направя същото

Темида беше политическа използвана. Прокуратурата не изнесе в точния момент информация за убийството, осъществено от доктор Димитров в Пловдив. Това съобщи в предаването „ Тази заран ” някогашният правосъден министър Антон Станков.
По това дело ще има още обвинявания. Може би против медика, само че и против други лица, които са попречили правораздаването. Техните обвинявания може и да са по-тежки.

На 7 януари т.г. нарязаха гумите на жена ми. Ако бях там, щях да направя същото като доктор Димитров – да удрям, изстрелвам...

Гражданите не се усещат сигурни, има насъбрано напрежение, по тази причина хората излязоха на митинг в поддръжка на медика. Ако доктор Димитров е решил, че желае да види какви са дейностите на тези, които са в имението му, по тази причина е следил. Когато престъпва към деяние, става конфликт. Той е създал сигнален изстрел”, показва версия криминалистът Ботьо Ботев.

Организациите, които раздават гратис презервативи, да раздават Наказателен кодекс. Не е належащо да се трансформира Наказателен кодекс, а да се чете. Трябва обучение, счита Антон Станков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР