Теми за секс на килограм изместиха всякакви други в предаването

...
Теми за секс на килограм изместиха всякакви други в предаването
Коментари Харесай

Гала направи На кафе порно предаване

Теми за секс на кг изместиха всевъзможни други в предаването на Гала и накараха очилата на моралистката Кристина Патрашкова съществено да се запотят. "На кафе " може умерено към този момент да се трансформира в нощен блок с възрастово ограничаване, откакто сюжетът му в последното издание нагорещи дребния екран в ранните часове на деня. Скоро май не им е гостувала и Наталия Кобилкина, разясниха възмутени фенове.

Гала разприказва екипа си от голи девойки в Дубай до еротичната платформа OnlyFans, където българка споделя по какъв начин почитателите й желаят да я видят като секси здравна сестра, а някои даже я подканват да сбъдне мерака им като ги "набоде " с игла.

В днешното издание на "На кафе " панелистката Никол Станкулова описа за "горещите " си усещания от Дубай. "Сега ще ви покажа едни женички, които се галят чисто голи, не къде да е в Дубай. Това в случай че се случи в България ще бъдат задържани. Но там няма съвсем локално население... Ходят на отмора и си вършат каквото желаят. Всъщност в Дубай съм виждала най-вече проститутки. Там съм виждала един мъж на масата и 20 компаньонки с него. Това е всеобщо събитие там. Проблема е че са голи, само че по заведенията за хранене са полу голи. Това са главно рускини ", изясни обстойно и необятно синоптичката на Нова телевизия. Юлиян Константинов пък оправда голите дами там, където било топло и е обикновено да се събличат.

Другият панелист Георги Блажев също навлезе в дербите на друга палава тематика. "Хората са подготвени на безусловно всичко за пари. В Щата Минесота, една майка би трябвало да се грижи за своето семейство и стига до ето такива крайности... С мъжът й задлъжняват с 21 000 лири, а той и предлага да се включи в еротичната платформа OnlyFans. Тя не се дърпа и първоначално изкарва по 1500 $ на месец, а сега от там и от още други такива платформи прави по 50 000 $ месечно ", диви се писателят, който не скри, че се замисля дали и той да не си направи профил там.

Близо половин час панелистите на Гала обсъждаха новата мода, а самата водеща не скри, че тази тематика постоянно е акцент в предаването. "Ама какъв брой пъти приказваме за OnlyFans, това в действителност става настояща платформа в целия свят. Има доста българи, които също са в нея! ", изясни тя. Патрашкова предизвести: "Да не излезе, че вършим реклама, това не би било доста добре! ", а артистът Дарин Ангелов я отвърна: "И в България знаем чудесно, че секса продава добре! "

"На кафе " продължи със специфичен репортаж с българи, които се подвизават във въпросния уебсайт, който е във виртуалния свят от преди пет години и има над 30 милиона консуматори. Затова го назовават еротичният Тик Ток или Инстаграм. "След локдауна, потребителите се усилват от ден на ден, а изявленията са там най-вече разголени фотоси, по долни дрехи, бански и клипове. Повечето споделят, че всички го вършат за разлика от това, че на мен ми дават пари ", изяснява репортерката на Гала Божила. Тя посочи, че и известни българи са там, само че се крият като не разрешават достъпа на българската публика. Печелело се от 5 до 20 $ от консуматор, който ти гледа изявленията, по тази причина колкото повече почитатели имаш, то толкоз повече и печелиш от абонаментите за страницата ти. "Много от тях са окей с това, че тези фотоси и видеа се употребяват за самозадоволяване ", заключи участник от репортажа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР