Темата за присъединяването на Северна Македония към ЕС разпалва все

...
Темата за присъединяването на Северна Македония към ЕС разпалва все
Коментари Харесай

Сиди: Българският народ ще свали този, който предаде националния ни интерес в РСМ

Темата за присъединението на Северна Македония към Европейски Съюз разпалва все по-горещи политически пристрастености. През последните дни политически партии сипят взаимни обвинявания за подмолни сделки.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 281
Със сигурност има външен напън. Аз съм податлив да имам вяра, че е немска подправена вест изказванието, че тематиката е разисквана на среща сред външните министри на Германия и България. Ако не, Генчовска дължи пояснение. Не е инцидентно може би, че се приказва за промяната ѝ с индивида на „ Продължаваме промяната “ Весела Чернева, която е консултант на Кирил Петков, разяснява съпредседателя на ВМРО Александър Сиди в студиото на „ Денят ON AIR “. 

Според него няма прогрес в връзките със Северна Македония. Чернева е на заплата от американското посолство. Тя е човекът, който цялостни главата на Петков с нелепости по тематиката „ Македония “, министър председателят е невнятен, счита Сиди.

Оптимизмът е единствено при Петков, нямо го на никое място другаде. Неговият възторг е неоснователен. Явно не може да устои на натиска на нашите европейски сътрудници. За нещо, за което се бяхме разбрали преди 3 година, едвам в този момент РСМ твърди, че ще подпише протоколите, съобщи Сиди пред Bulgaria ON AIR.

Време е тази четворна коалиция да си върви, съобщи съпредседателят на и се аргументира, като уточни, че няма нито една тематика, по която да партиите в тази коалиция да са н аедно мнение.

Той затвърди тезата си, че на 24 май ще бъде осъществено държавно изменничество.

Тази дата още не е пристигнала. Продължавам да настоявам, че Петков се е схванал с някой, който му е шеф извън, да направи това. Дали ще го направи – аз персонално се надявам да се вслуша в гласа на огромна част от българските жители. Че е поел ангажимент, е ясно, той слага тази тематика всеки ден на дневен ред. От не сме срещу Македония да бъде част от Европейски Съюз. Та това е реализиране на българския народен блян – от Охрид до Черно море да няма граница. Но с цел да се случи това нещо, би трябвало нашите братя от другата страна на границата да отстранен цялата ненавист от учебниците, да трансформират метода, по който гледат на нас, сподели съпредседателят на. 

Според него българската страна е трябвало да реагира на данните от официалното броене в РСМ.

Нашите ръководещи трябваше да излязат и да оспорят резултатите, както направи Турция. Българите на са малцинство. Те не са 3 000 индивида. В РСМ хората доста мъчно могат да се нарекат българи от боязън, тъй като там не се пазят обикновени човешки права във връзка с българите. Десетки са случаите на хора, които не са съумели да си намерят работа. Има държавни позиции, за които има квоти за всевъзможни народи, само че няма за българи, акцентира Сиди. 

Той укори обединението, че не се оправя с рецесиите, главната от които е ценовата. И предсказа вероятни идни избори. Цените се подвигат няколко пъти. Войната е от един месец, цените не се подвигат от войната, държавното управление няма съответна политика. Българският народ ще смъкна този, който съобщи българския народен интерес в Македония. Сега огромният боязън е, че в случай че си тръгнат тези, ще се върне Борисов, разяснява Сиди. 

Според него нито едни предварителни избори не са положителни за страната. Икономиката, която храни хората, желае непоклатимост. Стабилност се получава с естествени държавни управления, които се избират на всеки четири години. Това е верният път. Но в случай, че има държавно управление, което не се грижи за ползите на българите, а извършва уговорките, поети към нечие непознато посолство, тогава изрично предварителните избори са по-добрият вид.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР