Темата за обвиненията да бъде оставена на терена на прокуратурата.

...
Темата за обвиненията да бъде оставена на терена на прокуратурата.
Коментари Харесай

Демерджиев с коментар за разследването срещу Велико Желев и купения вот

„ Темата за обвиняванията да бъде оставена на терена на прокуратурата. Аз през вчерашния ден помогнах на прокуратурата, като подсказах, че има друго произвеждане, което касае над 48 млн. лв. предплатено разплатени за един от лотовете на Автомагистрала „ Хемус “. “

Така вътрешният министър Иван Демерджиев разяснява задържането и следствието против предприемач Велико Желев. Той продължи:

„ Нека прокуратурата направи нужното и сплоти всички материали, които Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност “ е изработила и предала. Мисля, че тя е способна и има потенциала да формулира надлежните обвинявания, които да устоят и да доведат до продължение на ограниченията. ”

„ Няма юридическо съображение да се подпише съглашение сред Министерство на вътрешните работи и прокуратурата за общи дейности при положение на нарушавания на изборните права на жителите. Това доста добре го знае и прокуратурата, и основният прокурор “ , обясни министърът за взаимната работа с прокуратурата в битката против купения избор . Демерджиев акцентира, че са декларирали ясна воля за взаимна работа с прокуратурата и са извършени голям брой общи акции .

„ Постоянно сме във взаимоотношение, не виждам какво постанова да нарушим закона и да възкресим една процедура, която се не базира на законите. Това няма да попречим да бъдем ефикасни при противодействието на купения корпоративен избор “, посочи вътрешният министър.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР