Темата за конфликта между някогашните приятелки Преслава и Галена отново

...
Темата за конфликта между някогашните приятелки Преслава и Галена отново
Коментари Харесай

Митко Пайнера помирява Фики и Галин

Темата за спора сред тогавашните приятелки Преслава и Галена още веднъж бе обновена. Повод да се заприказва още веднъж за връзките им даде шефът на „ Пайнер ”. При последната си медийна изява инж. Митко Димитров загатна концепцията си по какъв начин двете мега звезди да заровят един път вечно томахавките и да покажат на почитателите си, че няма омраза посред им, научи HotArena.

„ Конфликт е мощно казано ”, показа шефът на „ Пайнер ” по отношение на връзките сред Преслава и Галена. Той съобщи, че във фолк колоса постоянно са се окуражавали уважението и разбирателството сред изпълнителите. „ Явно ще се появят още сходни клюки, най-малко до момента в който не издадем тяхна дуетна ария. Желая изпълнителите във компанията да са в положителни връзки и когато се срещнат по участия или в гримьорните по време на концерт, да има усмивки и обятия ”, сподели той.

От много време се приказва и за омраза сред Фики Стораро и Галин, въпреки двамата до момента да не са си разменяли язвителни мнения, написа " Уикенд ". Шефът им разясни, че двамата са в разнообразни стилове и нямало никакво съображение да поражда каквото и да е напрежение, само че явно феновете на единия и другия „ обичат да пресоляват гозбата ”. Митко Пайнера акцентира, че постоянно се е стремял да заема неутрална позиция във вражди и интриги сред изпълнителите в компанията си. „ Опитвам се да им обясня умерено, че няма изгода от дрязги и спорове, тъй като това пречи на работата ни. Впоследствие и те самите го схващат и всяко знамение за три дни ”, отсече той
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР