Темата за емигрирането на Васил Василев-Зуека продължава да предизвиква коментари

...
Темата за емигрирането на Васил Василев-Зуека продължава да предизвиква коментари
Коментари Харесай

Още една родна знаменитост написа силни думи в подкрепа на Зуека

 Темата за емигрирането на Васил Василев-Зуека продължава да провокира мнения в обществените мрежи, а следващият, който го поддържа обществено в решението му е Стефан Илчев.

Певецът е работил дружно със Зуека по време на присъединяване си в " Като две капки вода ", само че и освен там, несъмнено, а това, което споделя с почитателите си в своя профил, мъчно можеше да не провокира интерес.

" Свидетели сме на напускането на страната ни, на следващият надарен и добър човек, артист, художник, брачен партньор и татко. Васил Василев - Зуека за мен е доказателство, че за България става все по-невъзможно и неподходящо да живее, и да се развива стойностното изкуство.

Заставам зад него и го поддържам изцяло в решението му да обезпечи по-добро бъдеще за фамилията и най-много за детето си. За страдание имам вяра, че има и още доста създатели, които ще го последват. Щастлив и признателен съм, че имах опцията да бъда на една сцена с него. Никога не е късно за смяна! България опустява откъм просвета, нематериалност и първокласен материал ежеминутно!!! На добър час, Зуек и Ани! ", написа артистът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР