Темата за двойният стандарт при граните в ЕС до септември

...
Темата за двойният стандарт при граните в ЕС до септември
Коментари Харесай

Неков: Двойният стандарт при храните е европейска, не национална тема

Темата за двойният стандарт при граните в Европейски Съюз до септември 2017 беше политическа, по-късно стана експертна. Хубаво е, че приказваме в България по тази тематика, само че тя е европейска. Те не е национална и не се взема решение в България, а на европейско равнище, разяснява евродепутатът от Партията на европейските социалисти и член на Комисията по земеделие в Екологичен потенциал Момчил Неков.

През последната седмица реализирах консенсус със западните ми сътрудници по отношение на мнението по какъв начин да наподобява това, което ще изготви Европейският парламент, което след това ще бъде предадено на Европейската комисия.

Той счита, че предлагането на комисар Вера Йоурова би трябвало да бъде по-амбициозно. За него двойният стандарт при храните е задача, отговорност и персонална идея.

Международна конференция на тематика " Двойният стандарт при храните в Европейски Съюз - да сложим казуса на масата " ще се организира през днешния ден в НДК. Събитието е част от програмата на българското рпедседателство на Съвета на Европейски Съюз и е под патронажа на премиера Бойко Борисов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР