Темата за дигитализацията и въвеждането на изкуствения интелект в бизнеса

...
Темата за дигитализацията и въвеждането на изкуствения интелект в бизнеса
Коментари Харесай

В България заработи първият къмпинг, в който всичко става чрез QR код

Темата за дигитализацията и въвеждането на изкуствения разсъдък в бизнеса става все по-актуална в последните месеци. Междувременно неналичието на фрагменти в бранш " Туризъм “ се задълбочава с всяка година. Дали решаването на казуса се крие точно във въвеждането на изкуствения разсъдък и цялостното унищожаване на човешкия фактор от услугата? В опит да откри отговор на този въпрос и да направи " гражданска война в туризма “, както самият той споделя, Антон Кьосев основава първия по рода си в България градски къмпинг с  глемпинг зона.

Ние сме с извънредно революционна оригиналност. Всичко при нас става единствено онлайн. Имаме специфичен програмен продукт, който е направен особено за това да няма по никакъв метод рецепционисти “, споделя Кьосев пред Econmic.bg.

Достъпът до всички платени зони в къмпинга е с QR код. Освен това системата по този начин е направена, че туристите да заплащат единствено това, което са консумирали като електричество и вода, а не закрепена цена за дадена услуга. Гостите имат свободата да прегледат онлайн къмпинга и къмпинг местата, да изберат най-хубавото място, да резервираи и платят онлайн.

Ние се опитваме да създадем гражданска война в туризма, като по никакъв метод не желаем да имаме личен състав. Тоест тотално самообслужване във всяко едно отношение “, споделя още притежателят на Глемпинг " Алиансе “.

Всичко е дотам на самообслужване, че даже туристите сами се записват за своя престой и поддават информация към Министерство на вътрешните работи.

Всъщност, пространството, което е построено има няколко зони – къмпинг, три глемпинг къщи (бел.ред - това е първокласно къмпингуване в палатки, които са оборудвани по сходство на хотелска стая) – които носят имената вагонът Royal Suite, Къщата на Баба Яга и Землянката на хобитите, както и мотелска част.

Имаме софтуерната опция да създадем този програмен продукт, с който се опитваме да потвърдим през днешния ден какво ще бъде бъдещето “.

Официално глемпингът е отворен от лятото на 2020 година, само че концепцията за неговото основаване е доста по-отдавна, а хрумвания са черпени от най-луксозните къмпинги в Западна Европа. И все пак Антон твърди, че сходно нещо, във връзка с цифровизация, няма даже в Европа, което от време на време обърква гостите. Освен това градските къмпинги не са изключително известни в България. Глемпинг " Алиансе “ се намира наоколо до Пловдив и това го прави идеалното място за хората, които желаят да опознаят града под тепетата.

Интересното е, че 90% от българите са възхитени от технологията, до момента в който 70% от възрастните чужденци са възмутени “, споделя Антон Кьосев и споделя, че те държат на до момента с личния състав. " Искат някой да ги посрещне, да им изясни, не желаят да прочетат всички правила “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР