Темата с охраната на родните ни граници, особено българи-турската, влезе

...
Темата с охраната на родните ни граници, особено българи-турската, влезе
Коментари Харесай

Разкриха колко пловдивски полицаи пазят границата от мигрант...

Темата с защитата на родните ни граници, изключително българи-турската, влезе още веднъж в дневния ред след нещастието с граничния служител на реда Петър Бъчваров. Смъртта му по време на осъществяване на служебния му дълг предизвика редица въпроси, измежду които готови ли са фрагментите, които пазят оградата от мигранти.

За защита на границата са командировани и пловдивски униформени. Техният брой варира сред 10 и 15 души, научи " Марица ". Те са разпределени на 12 часови дневни и нощни наряди.

Пловдивските чиновници на реда са задоволително добре подготвени, само че рисковете са действителни. Вчера от синдиката на Министерство на вътрешните работи желаеха вътрешния министър Иван Демерджиев да предприеме незабавни ограничения, като границата да пазят не служители на реда и военни, а особено подготвени граничари.

Вчера стана ясно, че пазачите на границата имат негласна възбрана за стрелят на месо при опасност. След това се заприказва, че ще бъдат снабдени с дълги оръжия, а освен с револвер. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР