“Темата с чистотата на въздуха е все по-актуална и Перник

...
“Темата с чистотата на въздуха е все по-актуална и Перник
Коментари Харесай

Стоян Мирчев, БСП: Екологията е приоритет в програмата на БСП

“Темата с чистотата на въздуха е все по-актуална и Перник е едно от местата, където постоянно се приказва по тази тематика, а в програмата на Българска социалистическа партия екологията е приоритет ”. Това съобщи националният представител от ПГ на ”БСП за България ” и член на ИБ Стоян Мирчев в ефира на БНР като добави: “Кризата с Ковид сподели, че лекуването на хората и изобщо опазването на здравето не може да бъде обект на търговия. ”
Мирчев напомни и решението на министъра на екологията Емил Димитров да закрие Регионална инспекция за опазване на околната среда Перник - решение, против което Българска социалистическа партия е била изрично срещу. " Проблемите и на двете общински лечебни заведения в област Перник също не могат да бъдат подминати. Те също се прибавят към черната картина на опазването на здравето по време на ръководството на Бойко Борисов ", акцентира Мирчев.

" Правим последно промени по управническата платформа на Българска социалистическа партия и се надявам другата седмица тя да бъде показана обществено " - разяснява Стоян Мирчев и направи конкретизиране, че не може да се гледа на платформата като на панацея, само че там са посочени решенията на редица проблеми, измежду които данъчни тласъци за младите фамилии и ограничения във връзка с огромните неравенства.

Социалистът разяснява отводите, които бяха направени през последните дни, като изцяло естествени. " Знаете, че Българска социалистическа партия има кмет на регионалния град и част от хората са негови заместници и на управителни позиции в общината. Няма по какъв начин да се обезкърви общината в подобен миг ", акцентира Мирчев. Той разяснява, че в Българска социалистическа партия постоянно, когато се редят листи, има недоволни, само че съвещанието на Областният съвет е минало без кавги и напрежение.

„ В момента остава да бъдат попълнение местата на гражданските квоти и съдружните сътрудници в листата с народни представители на област Перник “, сподели още той.

" Запознат съм с част от проблемите на региона, следва ми да вляза и в дълбочина на проблемите на шестте общини. Нека не забравяме че това не са локални избори, а национални, т.е. ще се опитам както и в предходния мандат, да претворя националната политика на Българска социалистическа партия, през проблемите на локалната общественост в Перник-област ", добави Стоян Мирчев.

" Цялото ръководство на ГЕРБ може да се опише единствено с една дума и тя е " срутище ". Той разяснява казусът с токовия удар на бул. " Иван Гешов ", както и напукания асфалт на Лъвов мост, като следващото безхаберие на ръководещите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР