Темата, която искаме да засегнем произтича от безотговорността и от

...
Темата, която искаме да засегнем произтича от безотговорността и от
Коментари Харесай

МГЕРБ инициира надпартийна кампания "Избери живота"

" Темата, която желаеме да засегнем произтича от безотговорността и от нежеланието на някои да съблюдават разпоредбите, което постоянно коства и животи. В последните седмици и месеци ставаме очевидци на една зараза от пътни произшествия, породени от пияни и дрогирани водачи. Аз не мога да си показва по-голяма безнаказаност, по-голяма дързост по отношение на човешкия живот от тази ". Това съобщи ръководителят на Младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев по време на брифинг в централата на партията.

Той бе безапелационен, че поради невъзможността на ръководещата коалиция да се оправи с казуса, МГЕРБ поема акция срещу дрогата и алкохола по пътищата.
" Виждаме какъв неуспех претърпя страната в предварителната защита на пътните катастрофи. Те се покачиха няколко пъти. Ние считаме, че е разумно и човешко като младежка организация да застанем в една такава борба, която ще се води по всевъзможен начин. Няма да пощадим средства за това да понижим броя на пътните случая породени от пияни или дрогирани водачи ".

Георгиев заяви, че на 12 август от МГЕРБ ще провеждат кръгла маса, на която ще бъдат поканени всички юношески организации, с цел да се търсят решение за предварителната защита на пътя.

Николай Алгафари от МГЕРБ акцентира, че акцията на МГЕРБ " Избери живота " ще бъде надпартийна. " Искаме да подадем ръка освен на политическите организации, само че и на неправителствените такива, тъй като считам, че е наша отговорност да покажем на младежите, че не е крепко и че е доста рисково ", добави той.

Драгомир Младенов от МГЕРБ бе безапелационен, че политиката съществува, тъй като хората спорят по какъв начин да живеят. " Но спор за живота не може да има. Целта на нашата самодейност е в партньорство с други юношески организации да открием работещи решения по тази причина по какъв начин можем да понижим жертвите на пътя ", добави той.

" Докато се наскърбяваме на политици губим човешки животи, хайде да загърбим това нещо. Искаме да протегнем ръка към всички, тъй че апелирам ви да практикувате повече спорт и да имате повече разсъдък ", заключи Даниел Александров от МГЕРБ.

Лидерът на МГЕРБ Георг Георгиев благодари на Бойко Борисов за поддръжката, която оказва на самодейността.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР