Темата е дълга. В близките часове ще излезем с едно

...
Темата е дълга. В близките часове ще излезем с едно
Коментари Харесай

Само във Фрог: Окръжно с мерки на Пожарната до моловете предизвика пожарът в Кемерово

Темата е дълга. В околните часове ще излезем с едно окръжно писмо през нашия пресцентър, като концепцията е още един път да прегледаме ограниченията за сигурност, които касаят ежедневните мероприятия, осъществяването на проектите и образованието на чиновниците на моловете за деяние при пожар. Това сподели за Фрог шефът на Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ основен комисар Николай Николов, коментрийки ограниченията, които се вземат, след информацията за убийствения пожар в сибирския съветски град Кемерово.

Трябва да се разбере от операторите и началниците на моловете, че мероприятията, които предвиждаме, не са самоцел, а всичко е обвързвано с ограниченията за сигурност. Няма да измисляме колелото, само че просто ще напомним, какво са длъжни да съблюдават, изясни шефът.

По проект вършим и инспекции в моловете - и в София, и в другите градове, сподели още комисар Николов.

Пожар в мола в Кемерово изпепели 64-ма души. Инцидентът е почнал с експлоадиране на пожар на четвъртия, финален, етаж на комерсиалния център, като съгласно предварителните данни, той се е разгорял в киносалона. Площта на пожара е към 1500 кв. м. В момента на експлоадирането на пожара детската зала за игра в комерсиалния център е била цялостна с хора и пет души, в това число дечица, са починали. Още 30 потърпевши са приети в болница. Спасителите са евакуирали 100 души. Освен това на третия етаж на постройката в контактния зоопарк са се намирали 200 животни, които не са евакуирани.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР