Тема №1 за жителите на кв.Коматево, а и в целия

...
Тема №1 за жителите на кв.Коматево, а и в целия
Коментари Харесай

Сам ли е паднал мъжът в тръбата в Коматево, или някой му е...

Тема №1 за жителите на кв. " Коматево ", а и в целия град е падналия в тръба в мъж в събота вечерта. Коментират се всевъзможни версии за случая, някои реалистични, други фантастични. Най-голяма поддръжка обаче получават две. Според първата, падналият е бил мъртвопиян, изобщо не е знал къде върви и е попаднал право в клопката. Според втората е невероятно пловдивчанинът да е затънал по този метод без непозната интервенция. Тепърва се открива хронологията на събитията. Очаква се потърпевшият да опише какво тъкмо се е случило, откакто се отърси от шока от претърпяното. 



Днес кметът на регион " Южен " Костадин Язов направи ревизия на мястото. Стана ясно, че евентуално тръбата зее от 3-4 години. По думите му казусът датира доста обратно във времето, още със самото пускане на строителството на Коматевско шосе. Тръбата, в която падна пловдивчанин, се намира върху сервитута на неизграденото второ платно на булеварда. " Това е общинска земя, шахтата не е предадена на ВиК-Пловдив. Така че, грешката е сложна. По предписание на кмета Здравко Димитров, взаимна комисия от Първо районно, Общинския инспекторат и дирекция " Общинска благосъстоятелност " правят инспекция, с цел да се опишат вероятно други такива дупки ", уточни Язов. 



Сега тръбата и дупката към нея ще бъдат краткотрайно зарити. Преди това инженер геодезист снима точното местонахождение освен на тази, а и вероятно на други сходни.



  " На 2-3 метра от тръбата има тротоар. Не виждам за какво ще се върви в профил, където се правят някакви действия, а не по тротоара, по който няма дупки ", разяснява Язов. 

фотоси от Наташа Манева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР