Телевизията на Слави Трифонов - "7/8 Ти Ви" става платена,

...
Телевизията на Слави Трифонов - "7/8 Ти Ви" става платена,
Коментари Харесай

От 1 септември: Телевизията на Слави Трифонов става платена

Телевизията на Слави Трифонов - "7/8 Ти Ви " става платена, разгласи самият той посредством изказване във фейсбук. От 1 септември, всеки, който желае да гледа “7/8 Ти Ви” ще би трябвало да каже на своя кабелен оператор, че желае тя да бъде добавена към пакета за цената от 78 стотинки с Данък добавена стойност, разясни медийният притежател и тв водещ. Припомняме, че малкия екран стартира лъчение на 4 ноември 2019 година
Ето изказването на Слави Трифонов без редакторска интервенция:
"Уважаеми фенове, от близо една година ние вършим телевизия “7/8 Ти Ви” по този начин, както считаме, че би трябвало да се прави телевизия. Преди всичко - почтено и намерено. Защото силата е в истината. Но с изключение на предпочитание, малкия екран се нуждае и от други неща. Знаете защо приказвам. Сами виждате, че макар високата гледаемост на “7/8 Ти Ви”, рекламите са прекомерно малко. А всяка една телевизия се финансира с реклами. За страдание, както в доста други браншове на стопанската система и в телевизионния бизнес има картел. Има картел сред двете национални частни малките екрани и те задължават рекламодателите да дават задачите си рекламни бюджети единствено на тях.
И тук идва въпросът - какво ще създадем ние?
Ние към момента нямаме политическа власт, с цел да задължим държавните комисии да съблюдават закона.
Да го съблюдават подобен, какъвто е.
За да съществуваме в тази “непазарна ситуация”, можем да разчитаме единствено на вас, уважаеми фенове.
Затова, от първи септември, всеки, който желае да гледа “7/8 Ти Ви”, всеки, който споделя нашата идея за независимост на словото и информацията, ще би трябвало да каже на своя кабелен оператор, че желае “7/8 Ти Ви” да бъде добавена към пакета за цената от 78 стотинки с Данък добавена стойност.
Тоест, всеки, който споделя нашата идея и желае да ни гледа и да поддържа малкия екран да съществува, от месец септември 2020 година ще може да го направи против символичната цена от 78 стотинки с Данък добавена стойност на месец.
А българите в чужбина ще могат да ни гледат на нашия интернет уебсайт против месечен абонамент.
Докато дружно не оправим личната си страна, това ще е единственият метод да ни има ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР