Телевизия Prestige със сигурност има дълг към Никол Кидман. Носителката

...
Телевизия Prestige със сигурност има дълг към Никол Кидман. Носителката
Коментари Харесай

Никол Кидман се завръща в телевизията, за да играе безкомпромисен агент на ЦРУ

Телевизия Prestige сигурно има дълг към Никол Кидман. Носителката на " Оскар " за филмите " Мулен Руж! " и " Часовете " е постоянен участник в австралийската телевизия през 80-те години на предишния век и след 28-годишно спиране на дребния екран - забележителен интервал, въпреки и по-кратък от този на доста нейни сътрудници в сектора - тя се завръща с голям брой сериали, които преобладават в диалозите в коридорите: " Големи дребни неистини ", " Върхът на езерото: китайско момиче ", " Отказът " и " Деветима съвършени непознати ", които излизат единствено за четири години. Сега Variety разкри, че плодовитият артист ще се завърне с още един нашумял сериал - и справедливо ролята му е огромна.

 

В идната драма Lioness на Paramount+ тя ще играе оперативния сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ Кейтлин Мийд. Самият сериал е основан на действителната стратегия на Централно разузнавателно управление на САЩ " Лъвици ", която се състои от дами от американската морска пехота, които съумяват да правят претърсвания на дами на място в Ирак и Афганистан, без да нарушават локалните традиции (които не разрешават на мъжете да допират локалните жени), като в същото време събират разследваща информация.

 

В анотацията на сериала се показва, че той ще наблюдава " Круз Мануелос (Лейсла Де Оливейра), грубовата, само че буйна млада морска пехотинка, наета да се причисли към екипа на Централно разузнавателно управление на САЩ за ангажиране на лъвици, с цел да помогне за унищожаването на терористична организация от вътрешната страна " Междувременно Кидман ще окаже поддръжка в ролята на " старши началник на Централно разузнавателно управление на САЩ, който от дълго време играе политическа игра. Тя би трябвало да жонглира с атрибутите на дамата във високопоставената разследваща общественост, брачна половинка, която копнее за вниманието, което самата тя не може да окаже, и наставник на човек, който се движи съмнително покрай същия каменист път, по който е тръгнала и тя. "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР