Телевизионната водеща Zeze Millz беше оставена с яйце на лицето

...
Телевизионната водеща Zeze Millz беше оставена с яйце на лицето
Коментари Харесай

Zeze Millz безмилостно подиграван, когато неудобните коментари на Celebrity Big Brother се появяват отново

Телевизионната водеща Zeze Millz беше оставена с яйце на лицето си, защото остарели туитове, в които тя разгласи, че Celebrity Big Brother се появиха още веднъж, в този момент тя самата е в известната къща.

34-годишният лондончанин е една от дванадесетте звезди, които вземат участие във възроденото риалити шоу Celebrity Big Brother на ITV - което включва също съдията от X Factor Луис Уолш, 71, Никита Кузмин, 26-годишен, Strictly Come Dancing и 29-годишната победителка в Love Island Ekin-Su Cülcüloğlu. И макар че има впечатляващ набор от звезди, които вземат участие в звездната версия на емблематичното риалити шоу, наподобява, че самата Зези не е най-големият почитател на формата.

Още през 2011 година, тогавашният 22-годишният надалеч не остана впечатлен от риалитито, до момента в който гледаше дванадесетия сезон на предаването. През тази година в къщата влезе емблематичната канадска актриса Памела Андерсън, 56, която закупи международна популярност като звезда от Baywatch. Zeze ясно даде да се разбере, че счита, че популярен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР