Телевизионната водеща Гала вече е на 51 години, но изглежда

...
Телевизионната водеща Гала вече е на 51 години, но изглежда
Коментари Харесай

Домашната маска на Гала за перфектна кожа на лицето

Телевизионната водеща Гала към този момент е на 51 години, само че наподобява вликолепно. Тя може да се похвали освен със спортната си фигура, само че и с поддържана гладка кожа, по която като че ли няма отпечатъци от миналото време.

Блондинката нееднократно е споделяла, че не залага на скъпа козметика, а избира да употребява естествените блага за грижата за своята визия. Преди броени дни водещата разкри и своя beauty обред. Гала показа, че употребява примес от сода за самун с малко гел за разчистване на лицето, за да ексфолира кожата си и да я приготви за идната стъпка – маската. Ето и какви са нейните съставки:

Малко кисело мляко
1 таблетка деен въглен
1 с.л. куркума

Начин на подготвяне:
Изсипете съставките в обособен съд и ги разбъркайте добре до приемане на хомогенна примес. Нанесете маската върху кожата с леки масажиращи придвижвания и я оставете да подейства за 20 минути, след което я отмийте с хладка вода. Повтаряйте процедурата един път седмично.

Тази маска работи като ужасно почистващо и детоксикиращо средство за кожата. Активният въглен способства за абсорбирането на мазнините и замърсяванията. Противовъзпалителните и антиоксидантни свойства на куркумата оказват помощ за избистряне на тена и заглаждането на неравенствата по лицето, до момента в който киселото мляко подхранва и ревитализира кожата.

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР